Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan resirkulere og begrensning av avfall Oil

Gjenvinning og raffinering spillolje er bra for miljøet. Spillolje som ikke avhendes på riktig måte kan komme inn i vannforsyning og skade fisk og dyreliv. Gjenvinning olje er også mye mindre kostnadskrevende fra et miljømessig og økonomisk ståsted enn å bore etter og raffinering ny olje. Det er hundrevis av avfall samling sentre over hele USA, noe som gjør avhending av spillolje enkelt. Du trenger
Motor olje
Justerbar oljefilter fastnøkkel Brukte-olje beholderen eller gallon melk mugger
Stikknøkkel
oljeavtappingsbeholder
Vis flere instruksjoner

en

Kontakt jordas 911 på 1-800-CLEANUP (1-800-253-2687,) og spør etter nærmeste returpunkt i ditt område. Du kan også kontakte Pep Boys, Kragen Auto Parts eller Jiffy Lube, og spør om de kan resirkulere brukte motor oljer. Mange butikker over USA tilbyr denne tjenesten.
2

Slå på bilmotoren i omtrent ti minutter før drenering da dette vil hjelpe til å drenere den. Se til at du har parkert bilen på et plant underlag.
3

Finn ut tappepluggen under motoren, og legger inn en oljeavtappingsbeholder under den. Dette er en bolt festet til oljepannen av bilen. Skru ut pluggen med fastnøkkel og la oljen renne ut. Vent i omtrent ti minutter å helt avløp. Fjern oljefilteret bruke en olje filter skiftenøkkel.
4

Plasser en trakt inn i en plast gallon melk jug container.
5

Ta den brukte oljen til en lokal olje samling , for eksempel hos en lokal bensinstasjon eller bil verksted. Samlingen området vil skille motoren olje fra vann i blandingen ved gradvis å varme den opp. Oljen blir så filtrert, og kan selges til forskjellige formål. Raffinerier kan også samle den brukte oljen til å skille de farlige stoffene fra det og trygt kvitte deg med materialene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133278.html

Previous:
Next:

oljeskift