Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endrer jeg Oil i 6 Speed ​​DSG girkasse?

En 6-trinns DSG girkasse er en tyskprodusert overføring utviklet opprinnelig for Porsche racerbiler. DSG står for direkte-shift girkasse og er utformet som to manuelle girkasser, plassert i en enhet, fungerer sammen. Det er ingen kopling, men disse skifte hurtig gjennom de seks tannhjul med helt automatisk eller semi-manuelle kontroller for sjåføren. Disse sendingene er vanligvis finner i biler laget av Volkwagon, Audi og andre tyske produsenter. Oljeskift krever et verktøy som kalles en væske pumpe. Du trenger
Front bukker
Stikknøkkel
VW eller Audi girkasse skiftenøkkel (bare VW eller Audi)
Fluid pumpe
Transmission væske
Vis flere instruksjoner < BR>
en

Løft bilen opp på et par fremre bukker 8 til 16 inches for å få tilgang til undersiden av motoren. Skyve under bilen og finne girkasse i front, senter av motoren. Girkassen er et metall tank med et rør som kommer ut, men fronten og bakenden.
2

Sett en samling pan under avløpet bolt foran røret. Fjern drain bolt med en pipenøkkel eller, hvis bilen er en Audi eller Volkswagen, bruk den spesielle girkasse nøkkelen (tilgjengelig på de fleste store auto butikker).
3

Vent ca 15 minutter for girkassen kan tømmes helt og deretter erstatte avløpet bolten.
4

Fyll væske pumpe tank med 3,5 liter girolje. Slå tappen på klar plast rør til "injisere".
5

Fjern fill bolt på baksiden rør som strekker seg fra girkassen. Sett den åpne enden av væsken pumpens klar plastrør inn i påfyllingsporten.
6

Pump håndtaket flere ganger for å injisere væske inn i girkassen. Stopp når væsken begynner å lekke fra påfyllingsporten. Sett på fill bolt og senke bilen fra bukker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133207.html

Previous:
Next:

oljeskift