Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre Olje på en Lexus SI 300

Endre Lexus SI 300 olje hver tredje måned eller 3000 miles er den viktigste vedlikehold oppgave du kan gjøre for å forlenge levetiden på bilen din. Uten det, vil gunk bygge opp i motoren din, forårsaker den til å jobbe hardere, noe som vil resultere i starten i redusert motorytelse, og senere til motor låse opp og ødelegge. Heldigvis for eierne, oljeskift er en av de enkleste gjør-det-selv vedlikeholdsprosjekter de kan påta seg. Instruksjoner
en

Jack opp din Lexus, skyv jackstands på plass.
2

Fjern dekselet fra oljetanken. Det ligger nær midten av bilen og holdt på med fire bolter som kan fjernes med en stikkontakt.
3

inn en bunnpanne eller en annen beholder under oljetanken å fange avfallet olje.
4

Fjern pluggen på siden av oljetanken. Denne pluggen kan fjernes med det samme socket du brukte til å ta av dekselet, bare sørg for at den ikke faller inn i bunnpannen.
5

Skru av gamle oljefilteret. Det er en konisk objekt nær oljetanken som kan skrues for hånd. Sørg for sin pakning følger med den.
6

Tørk av området rundt oljetanken når den er ferdig blir helt utladet.
7

Tørk det nye oljefilteret pakningen til med ren, ny olje, deretter hånden stramme det nye filteret på plass.
8

Sett inn oljepluggen, og sett dekselet du fjernet og dens bolter.
9

din SI 300 av av jackstands.
10

Åpne panseret på Lexus SI 300 og ta av hetten av oljetanken.
11

Hell din frisk, ren olje i oljetanken. Ved hjelp av en trakt med hjelp hindre søl og holde motoren ren. Lexuses vanligvis tar litt mer enn fem liter olje. Det anbefales å sette fem liter i, vente noen minutter slik at det å bosette seg, og deretter bruke peilepinnen for å kontrollere nivået og toppen av det hele tilsvarende.
12

Sett hetten tilbake på oljetanken .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133098.html

Previous:
Next:

oljeskift