Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Oljetyper for Nissan Micra

Nissan Micra, også kjent som Nissan mars i Asia og India, er en subcompact auto med en motor som vil kjøre med de fleste multigrade motorolje. Nissan produserer også Micra med en dieselmotor, som kan trenge en tyngre plikt multigrad motorolje. Velg ditt Micra motor oljetype basert på dine klimaforhold og mekaniker anbefalinger. Motor oljer følge Society of Automotive Engineers (SAE) numerisk kode system, som priser viskositet 0-60 (lav til høy viskositet), etterfulgt av "W" (for vinteren eller kaldstart viskositet) og, til slutt, et annet brev /sifferkombinasjon som angir omfanget av motorens olje-viskositet ved kalde og varme betingelser. 5W-30, 5W-40 og 5W-50

5W multigrad motor olje vil fungere godt sammen med din Micra motor hvis du vanligvis kjører i en moderat til kaldt klima. En 5W olje kan pumpes ved lavere temperaturer enn både 10W og 15W motor oljer. Den 5W motorolje flyter som en SAE fem single-grade olje når det er kaldt. Når den varmes opp, vil det flyte på frekvensen av det andre nummeret i motorens oljekvalitet: slik som "30", "40" og "50". Den 5W-50 er utmerket i kaldt klima eller i løpet av vinteren.
10W-30, 10W-40 og 10W-50

10W motorolje vil fungere godt i din Micra motor i varmere klima eller i løpet av sommeren. Den 10W kan ikke bli pumpet på så lave temperaturer som de 5W motor oljer. Det andre tallet, 30, betyr at viskositeten av dette multigrade olje på 100 driftstemperatur tilsvarer viskositeten av en enkelt klasse 30 olje ved samme temperatur.
Micra med dieselmotor
p Hvis du har en Micra med en dieselmotor, vil en 15W multigrad motorolje tillate deg å kjøre i en rekke klima på grunn av sin viskositet nivå. Dieselmotor oljer kan også brukes i petroleum olje tank for rengjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133033.html

Previous:
Next:

oljeskift