Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Problemer fra en dårlig oljefilter

Oljefiltre bidra til å sikre olje i motoren din systemet ikke blir tilstoppet med forurensninger. Det finnes en rekke problemer som kan forårsakes av shoddy eller defekt oljefilter, som alle kan føre til omfattende skade på en motor. Motorskade

Engine skade er en av de dyreste problemer som kan oppstå som et resultat av en dårlig oljefilter. Til syvende og sist betyr en dårlig olje filter olje utfører under optimalt nivå. Dette kan føre til overoppheting av motoren. Deler kan også bli ikke tilstrekkelig smurt. Dette kan bli et problem der stempelringer oppfyller sylinderløpet. En dårlig oljefilter kan revne, noe som kan føre til omfattende skader på motoren. Dårlig oljefiltre kan ikke tåle variasjoner i temperatur og trykk som oppstår i løpet av en motor.
Lekkasjer
p Hvis en olje filter ikke tåler trykket eller temperaturen er involvert i sin drift , kan det lekke tilbake i resten av bunnpannen. Dette kan skape en bredere lekkasje, noe som kan føre oljen renne ut av bilen og på overflater. Dette kan være vanskelig å rydde opp og kan kreve reparasjonsarbeid på bunnpannen.
Tilstopping

Et oljefilter kan bli tett. Hvis dette skjer kan det føre til at bypass ventilen til å åpne, noe som kan føre til ufiltrert olje til å reise rundt motoren system. Hensikten med å filtrere oljen er å fjerne potensielt skadelig materiale som kan korrodere eller skade komponentene i bilen. Ufiltrert olje vil, som med en lekkasje, forårsake omfattende skade på andre deler av bilens maskiner og muligens motoren som helhet. Overoppheting er en av de vanligste bivirkningene av en olje filter feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133025.html

Previous:
Next:

oljeskift