Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan fikse en Volvo Turbo Oil Leak

Med utstrakt bruk av et kjøretøy i løpet av sine daglige reiser, kan visse deler av bilen blir slitt over tid. Et stort problem er at motoren vil begynne å lekke olje. Dette kan ikke bare skade tilstanden til motoren din, men også veiene som oljelekkasjer på til, slik er potensielt farlig for andre trafikanter. Hvis du finner en motor lekkasje på din Volvo Turbo, må du løse problemet umiddelbart. Du trenger
skrutrekker
Hylsnyckel
Bratt kitt
Vis flere instruksjoner
en

Finn hvilken del av motoren oljen lekker fra på din Volvo Turbo. Kontroller at lekkasjen kommer ikke fra løse ventil deksler på motoren. Bruk en skrutrekker til å stramme ventil dekke bolter for å se om dette stopper lekkasjen.
2

Kontroller oljedreneringspluggen er ikke løst, og at det ikke er noen hull i bunnpannen. Bruk bratt kitt for å dekke eventuelle hull du kan finne i bunnpannen.
3

Bruk en pipenøkkel for å sjekke om alle boltene festet til bunnpannen er riktig på plass .
4

Kontroller at oljefilter på motoren er riktig installert. Filteret kan ha blitt skadet mens Volvo Turbo var i bevegelse og vil kreve en erstatning.
5

Bytt olje på bilen for å se om det løser problemet. Lekkasjen kan bare være ubrent bensin fra bunnen av motoren. Jo lenger du venter før du skifter olje jo mer sannsynlig at dette vil skje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133024.html

Previous:
Next:

oljeskift