Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Oljetyper for Honda Motorsykler

En rekke motorsykler er produsert i Honda Powersport linje som tilbyr både street og off-road motorsykler og terrengkjøretøy. Som alle kjøretøy, er det viktig å opprettholde din Honda Powersport med regelmessige kontroller og oljeskift. Honda antyder flere typer olje på markedet for å sikre at du får det beste produktet for motorsykkelen. 2-takts oljer

En to-takts motor betyr motorens stempel beveger seg ett slag i en retning og en annen stoke i motsatt retning. Hvis du har en to-takts motorsykkel, bør du selvfølgelig bruke to-stoke olje. To-takts olje kan være kostbart og noen ganger fører til røyking. Men varer en gallon av olje ca 1000 miles. Honda foreslår å bruke Pro Honda HP2 eller Pro Honda GP2. Selskapet hevder at oljen er rentbrennende, strekker tennplugg liv, reduserer vedlikehold og åpner for lavere driftstemperatur. Pro Honda GP2 er også sies å redusere røyk og karbon oppbygging.
4-takts oljer

i en fire-takts motor du vil finne et kompresjonsslag fulgt etter en retur slag og en eksos slag etterfulgt av en retur hjerneslag. Firetaktsmotorer vanligvis overleve totaktsmotorer og krever fire-takts olje. Honda antyder motorsykler med firetaktsmotorer bruker Pro Honda HP4S, Pro Honda HP4 eller Pro Honda HP4M. Mens Pro Honda HP4S er fullt syntetisk, er Pro Honda HP4 laget med tilsetningsstoffer og Pro Honda HP4M kombinerer både syntetiske og mineral oljer. Alle er kompatible med hverandre, betyr at de kan kombineres uten spyling oljetanken først.
Trans Oil

Mens Pro Honda HP Trans Oil kan være brukes i alle firetaktsmotorer i tillegg, er det laget spesielt for Honda CR og Fourtrax 250R modeller. Oljen inneholder antifriction tilsetningsstoffer for myke girskift. Det er også sterkere enn andre oljer fordi det hindrer tidlig sammenbrudd olje og minsker slitasje på motorsykkelen. I tillegg hevder Honda Pro Honda HP Trans Oljen inneholder som anti-skjær-additiver. Disse tilsetningene hjelpemiddel i clutch stabilitet. Alle Honda oljer er bare tilgjengelig på Honda forhandlere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133026.html

Previous:
Next:

oljeskift