Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

De verktøyene som trengs for å skifte olje på en 1998 Civic

The Honda Civic er kjent som en pålitelig og drivstoffgjerrig bil. Civic trenger regelmessig vedlikehold, ifølge Hondas anbefalinger. Et aspekt av et effektivt vedlikeholdsprogram er regelmessige oljeskift for å forlenge levetiden på motoren. Du kan skifte olje og filter selv med noen få verktøy og rekvisita. Løfte Tools

For å skifte olje på en Civic må du være i stand til å få tilgang til undersiden av motoren. Du kan bruke et gulv jack å løfte bilen og senk den på et par bukker. Du kan også kjøre bilen opp på et par ramper. Hvis du bruker ramper, plassere en hjulkile eller trekloss bak en av bakhjulene som en ekstra forholdsregel for å hindre at bilen ruller bakover.
Oil Drain Pan
< p> Tøm gammel olje i en plast oljeavtappingsbeholder, tilgjengelig på en auto deler butikken. Plasser den under oljepluggen. Ta den gamle oljen inn til gjenvinning slik at det kan resirkuleres.
Socket sett og Ratchet

Du trenger en socket sett og skralle for å løsne og fjerne bunnpluggen. Når oljen er drenert ut, installere og skru det fast med socket og skralle.
Oljefilter Wrench

Fjern oljefilteret på Civic med en olje filter skiftenøkkel . Passer det over filteret for å løsne og fjerne det. Og smør pakningen på det nye filteret med olje, tre den på og skru den fast for hånd.
Diverse rekvisita

I tillegg til de ovennevnte verktøy, er det nyttig å ha en rekke filler og gummihansker på hånden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133312.html

Previous:
Next:

oljeskift