Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 216 motor

The Chevy 216 rekkesekser er en 3,7 liters sekssylindret motor installert i Chevy biler, lastebiler og varebiler. Denne motoren bruker 10 til 40 (10W40) vekt motorolje i sommer, og 5 til 30 vekt (5W30) motorolje i vinter. Bunnpannen holder 4 1/2 liter olje og oljen filteret er plassert på høyre side av motoren ved siden av bunnpannen. Uansett om motoren er montert på en bil, er lastebil eller varebil, prosedyren for å skifte olje det samme. Du trenger:
Bil jack
en jack stå
Oil fange pan
Ratchet
3/5 socket
oljefilter skiftenøkkel
Olje filter
Vis flere instruksjoner
en

Løft den fremre venstre side av Chevy bilen opp fra bakken med en bil jack. Senk Chevy rammen på en jack stand til å støtte den mens du arbeider.
2

Place oljen fange fat under tappepluggen på høyre side av bunnpannen. Fjern tappepluggen med en skralle og socket. La oljen renne helt og deretter erstatte pluggen i bunnpannen.
3

Place oljefilteret skiftenøkkel rundt oljefilteret og vri den mot klokken til filteret kommer fra oljepumpe . Fyll det nye filteret med olje først, og deretter plassere det nye filteret på oljepumpen. Ta den med klokken for hånd til den sitter godt.
4

Senk Chevy bilen til bakken motsatt vei som du løftet det. Åpne panseret og ta av oljelokket danne øvre høyre side av motoren. Hell resten av den nye oljen inn i motoren, sett korken og lukk panseret.
5

Start motoren å sirkulere oljen. Trekk ut peilepinnen og tørk av den. Stikke den tilbake i motoren og ta den for å sjekke oljenivået. Sikre at motoren har nok olje, tilsett mer hvis det ikke gjør det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133198.html

Previous:
Next:

oljeskift