Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hva er ingrediensene i Hydraulic Fluid?

Hydrauliske væsker er en veldig stor kategori av stoffer som brukes i utstyr for å redusere trykket. Disse væskene er nyttig i mange aspekter av transport og bygging. For transport, hydrauliske væsker er ideelt for bil servostyring, bremser og automatiske girkasser. Disse væskene også er aktuelt i gården utstyr som traktorer, samt andre anleggsmaskiner som bulldosere og trucker som er avgjørende i infrastruktur. Hydraulikkoljer også spille en viktig rolle i fly da disse gir de nødvendige smøring funksjoner i disse transportene. Flytende Petroleum /Mineral Oil

Flytende petroleum eller mineralolje er en flytende derivat av destillasjon av petroleum å lage bensin og andre petroleum-baserte elementer fra råolje. I hydrauliske væsker, er mineralolje fargeløs, består hovedsakelig av sykliske parrafins - en komponent knyttet til petroleum gelé (eller hvit vaselin), og alkaner (normalt 15-40 karboner), tettheten er ca 0.8g/cm3
.
organofosfat Ester

organofosfat ester hydraulikkoljer er de som er opprettet uten olje og vil ikke brenne unntatt når en flamme er til stede. Når flammen er borte, vil disse væskene slutte å brenne. Denne funksjonen gjør det ideelt når de vurderer sikkerhetstiltak. Fordi de mangler tilbøyelighet til å brenne, organofosfater ester hydrauliske væsker er krav i fly og andre områder der branner har høy risiko.
Silikon (Dimethyl silikon)
< p> Dimethyl silikon er kjemisk nøytral, de gjør det bra på lave og høye temperaturer, og viser over par motstand mot fordamping og oksidasjon. Denne type silikon i hydraulikkoljer er ganske gjennomsiktig med mekaniske blandinger. Dimetylestere silikoner har gode smøreevne funksjoner og er mest nyttig som slippmidler for glass, skum og plast.
Vann glykol Syntetiske

Vann-baserte hydraulikkoljer har 35-60 prosent vann i løsningen form sammen med andre stoffer som antislitasje-, rust-og korrosjonshindrende midler, anti-fryse-og anti skum. Vann glykolbaserte fluider er effektive i å motstå brann, er det biologisk nedbrytbart og ikke-giftig. Imidlertid vannbaserte glycol hydrauliske væsker har relativt lav temperatur varierende fra 32 grader til 120 grader Fahrenheit. Vannfordampning fører lett hydraulikkvæsker egenskaper forringes.
Vegetabilsk i hydraulikkoljer

En grønnsak hydraulikkvæske er en hydraulisk væske komponent produsert fra rapsolje og deres kjemiske sammensetning er lik polyolestere. Denne komponenten har en høy viskositetsindeks og gode smøreegenskaper. Det er også biologisk nedbrytbare og ikke giftige. Den eneste ulempen av disse væskene er deres tilsynelatende lav oksidasjon motstand.
Polyalkylenglykol (PAG)

polyalkylenglykol (PAG) er et syntetisk smøremiddel som brukes i flere ulike programmer hvor petroleum-baserte elementer ikke nødvendigvis gi den ønskede kompetanse. PAG er motstandsdyktig mot brann og utgjør ingen fare for miljøet eller mennesker. I hovedsak er Polyalkylenglykolen smøremidler effektiv ved at den bruker mindre energi, minsker slitasje på maskinen og øker total operasjonell effektivitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132696.html

Previous:
Next:

oljeskift