Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan sjekke en Oil Gauge

Olje er svært viktig for bilens motor . Det smører de bevegelige delene i motoren og bidrar til å holde dem fra overoppheting . Oljetrykk er den kraften inni motoren din som holder alle sine bevegelige deler grundig smurt . Oljetrykket er lavest når motoren er varm, eller går på tomgang , og på sitt høyeste når motoren er kald . Din oljetrykksmåler er enheten som måler oljetrykk i bilens motor. Du trenger
Blyant
Papir
Vis flere instruksjoner
en

Locate oljetrykkmåleren på dashbordet. Det er en sirkulær skala som er nummerert fra 1 til 100. .
2

Start motoren og la den gå på tomgang i ca fem minutter. Legg merke til oljetrykk lesing. Skriv den ned i notisblokken .
3

Etablere en gjennomsnittlig, eller en baseline , for oljetrykket lesing i din bil eller lastebil . Gjør dette ved å ta trykkavlesninger hele dagen. For eksempel , hvis du har en times daglig pendle frem og tilbake hver dag fra jobb . Sjekk to ganger på vei til jobb : en gang etter omtrent fem miles , så igjen når du er nesten til å fungere. Gjenta denne prosessen på vei hjem . Dette vil hjelpe deg å avgjøre om bilen naturligvis går enten litt lavt eller litt høy . Den normale oljetrykk serien er ansett å være mellom 20 og 60 år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132985.html

Previous:
Next:

oljeskift