Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2007 Mercedes-Benz

Olje endringer bør utføres rutinemessig for å sikre olje kvalitet for din Mercedes-Benz motor. Ifølge Mobil olje nettstedet, bør svært lav kjørelengde Mercedes biler har sine olje skiftes minst en gang i året. Som kjørelengde øker, øker frekvensen som oljeskift er nødvendig også. Du kan spare penger ved å bytte olje selv i stedet for å ta den med til en butikk. Oppgaven tar ca 30 minutter og krever bare noen få verktøy. Du trenger
Jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
Shop rag
Oil filter skiftenøkkel
HP-7004 oljefilter
trakt
6 Quarts 5W30 olje

Vis flere instruksjoner
en

Trekk til håndbremsen på 2007 Mercedes. Plasser jekken under rammen av den fremre ende av kjøretøyet. Heve bilen slik at du kan skyve bukker under hver side bak hjulene. Senk bilen på tribunen.
2

Slide under bilen din og finn bunnpannen, som er nær fronten av bilen i sentrum. Plasser renne pannen under pan pluggen. Fjern bunnpannen pluggen og la all den gamle oljen renne ut. Tørk av overflødig olje fra åpningen, og erstatte den pan pluggen tett.
3

Finn oljefilteret, som er under og på siden av motoren. Bruk oljefilter fastnøkkel til å skru løs og fjerne det gamle filteret. Plasser filteret åpen side ned i avløpet pannen. Bruk klut til å tørke av filteret port åpning. Skru inn det nye oljefilteret. Bruk filternøkkelen å feste den på plass. Det bør være stramt nok til at den ikke kan løsnes for hånd.
4

Skyv ut fra under bilen. Jekke opp bilen, og trekk ut bukker. Slipp jack å bringe bilen tilbake til flat mark. Åpne førersiden dør, og trekk panseret utløserspaken under dashbordet i nærheten av gulvet for å åpne panseret.
5

Åpne panseret og finn "Engine Oil"-porten, som er nær fronten av motoren og ved siden av peilepinnen. Skru av hetten. Sett trakten, og hell i ny olje. Erstatte "Engine Oil" cap. Trekk ut peilepinnen og tørk av enden med fille. Sett peilepinnen og trekk den ut en gang til. Undersøke slutten av pinnen for å sikre at oljenivået når "FULL"-merket. Hvis den ikke gjør det, tilsett olje og kontroller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133151.html

Previous:
Next:

oljeskift