Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hva er syntetisk motorolje ?

Når du kjøper olje i butikken eller bil butikk , kan du velge mellom syntetiske og konvensjonelle versjoner . Mens syntetisk olje kan høres ut som den minst beste valget fordi det ikke er naturlig eller koster mer , er dette ikke alltid riktig. Å vite fakta om syntetiske oljer kan hjelpe deg å avgjøre om det vil gagne bilen i det lange løp . Grunnleggende

En syntetisk olje er en som har blitt skapt i laboratoriet . Gjør de kjemiske kombinasjoner for å lage syntetisk olje ikke forekommer naturlig i naturen , slik at forskerne kombinere atomer gjennom en prosess som kalles kjemisk binding . Denne prosessen gir de nye molekylene som forskerne trenger for å lage syntetisk olje.
Fordeler og ulemper

Siden forskerne til å lage syntetisk olje i laboratoriet, er det mer stabilt og flyter bedre i kalde temperaturer og ikke koker så raskt som konvensjonell olje . I kontrast , syntetiske oljer vanligvis koster mer enn vanlige oljer , noen ganger opp til tre eller fire ganger mer .
Blanding med konvensjonell olje

Ifølge Popular Mechanics , kan syntetisk olje blandes med konvensjonelt olje . Når syntetiske oljer ble først produsert , men dette var ikke mulig. Den første versjonen av syntetisk olje forårsaket motor pakningene begynne å svel tregere , og dermed gir olje å lekke . Siden da de fleste selskapene har lagt mineralolje til syntetisk olje for å tillate det å blande med konvensjonelle oljer uten problemer . Du kan sjekke oljen flasken for å sikre at en viss syntetisk olje kan blandes med konvensjonelle oljer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133047.html

Previous:
Next:

oljeskift