Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 1984 Yamaha Venture

The 1984 Yamaha Venture er en klassisk motorsykkel som kan være datert etter moderne standard, men kan fortsatt bli funnet på veiene. Holde oljen, som er ansvarlig for jevn drift, er ren en standard del av god motorsykkel vedlikehold. Lede et oljeskift på en 1984 Yamaha Venture krever bare noen få enkle verktøy og litt tålmodighet. Du trenger
Tykke hansker
Drip pan (stor)
17 mm fastnøkkel
trakt
Butikk filler
Vis flere instruksjoner
1 < p> Ride the Venture rundt kvartalet et par ganger for å varme opp oljen, som vil tillate for raskere drenering. Park Venture på et flatt underlag og slå av motoren.
2

Finn oljetappeplugg rett under motoren. Plasser en stor drypp panne rett under oljepluggen.
3

Sett på et tenker par hansker for å unngå brenning og fjerne oljen bunnpluggen med en 17 mm fastnøkkel.

4

Finn oljefilter og fjerne den ved å skru lokket mot urviseren mens oljen er drenering. Inspiser filteret og sett det hvis det er eksepsjonelt skitne eller svart i fargen. Hvis du bestemmer deg for å skifte olje filter, rense ut hetten ved hjelp av en butikk fille og påfør et tynt lag med olje på pakningen før du setter det. Fest oljefilter tilbake på Venture ved å vri lokket med klokken til stramt.
5

Skift olje drenering pluggen etter at oljen er helt utladet. Finn oljepåfyllingslokket og fjerne det. Sett inn en trakt inn i oljen påfyllingsrøret og legge ny olje. Sett på oljepåfyllingslokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133224.html

Previous:
Next:

oljeskift