Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Motor Oil Gjenvinning Machines

Brukt motorolje kan være en miljøfare dersom ikke behandles som spesialavfall. Den er treg å fornedre, inneholder giftige kjemikalier, og kan forurense jord og vann. De forurensninger som er tilstede er det som forårsaker at oljen som skal behandles anvendes. Hvis riktig behandlet, kan forurensningene fjernes fra oljen. Dette resirkulert olje kan deretter brukes på nytt som et smøremiddel. Det er en rekke selskaper for tiden produserer maskiner laget for å resirkulere brukt motorolje. Zhongneng LYE Series

brukt motorolje blir renset ved Zhongneng LYE Series. Ved en prosess av fysiske og kjemiske behandlinger, fjernes luten Series maskin urenheter som vanligvis finnes i brukt motorolje. Maskinen får en høy regenerering hastighet av oljene det behandler. Det koster ikke mye å kjøre og er lett å vedlikeholde.
Chongqing DIR Oil Filtration Machine

olje filtrering maskin er i stand til å håndtere alle spillolje. Den produserer ingen sekundær forurensning. Eventuelle ekstra avfall kan gjenbrukes som drivstoff. Denne maskinen har en høy utvinningsgrad, med opp til 95 prosent av alle farlige stoffer fjernet i løpet av behandlingsprosessen. Fullført behandling på et lavt behandling koster.
Qianneng ZLY Brukte Oil Recycling Machine

Qianneng er korrosjonsbestandig og høy temperatur. Det har blitt designet for et langt liv med å fjerne urenheter fra brukt olje. Fjerningen av slike urenheter, så vel som vann og skadelige gasser, kan bringe brukt olje tilbake til klarhet av ny olje. Den filtrering prosessen med denne maskinen er fullført raskt, pålitelig og trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132825.html

Previous:
Next:

oljeskift