Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Drain Bobcat 751 Oil

Motoren er plassert foran på de fleste biler. På grunn av dette, vil oljen tappes fra forsiden av et kjøretøy, som bunnpannen er plassert under motoren. I Bobcat 751, som i de fleste skid-lastere, motoren er plassert på baksiden. Dette gir rom for operatøren å se hva han gjør, og det gir en motvekt for objektene plukket opp i bøtta. Fordi motoren er i ryggen, er oljen renne mutteren plassert på baksiden også. Du trenger
Heavy-plikt lastebil ramper
Fastnøkkel sett
Drip pan
Vis flere instruksjoner
en

Place rampene bak tilbake dekk på Bobcat og kjøre på ramper. Sett i nødbremsen og vri Bobcat av slik at den ikke vil rulle ned rampene mens du er under den.
2

Åpne motorrommet på toppen. Ta av oljepåfyllingslokket på baksiden. Dette vil la luften mens oljen er drenering og hjelpe det til å renne raskere.
3

Climb under baksiden av skid loader og finne oljen renne mutteren på undersiden av oljen panorere. Det er et trykk og den olje-avløp mutter er på siden av det innrykk. Plasser drypp panne på bakken under oljen renne mutter.
4

Løsne og fjerne oljen renne mutteren med fastnøkkel. La oljen renne ned i dryppformen. Som renner olje, trykket vil avta. Flytt dreneringspannen derfor å fange all oljen som blir drenert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133212.html

Previous:
Next:

oljeskift