Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endrer jeg Oil i en NV4500 Trans?

The NV4500 er en høyt ansett femtrinns manuell girkasse produsert av New Venture Gear. Dodge og General Motors begynte å installere litt forskjellige varianter av NV4500 i deres lastebiler i 1992. De firehjulsdrevne versjoner er også populære overføring swaps for Jeep, Toyota og Ford off-road entusiaster. Mens endre den girolje i NV4500 er en enkel prosess, gjør kostnadene av de nødvendige syntetiske endringen relativt dyrt. En sunn fornuft tilnærming ville være å følge anbefalingene i enten bilen eller overføring produsenten om riktig intervall. Du trenger:
Jack og bukker (valgfritt)
Socket eller fastnøkkel sett
oljeavtappingsbeholder
Manuell oljepumpe
Gear olje
Rags

Vis mer Instruksjoner
en

kjøre bilen helt til overføringen er driftsvarm. Park på en solid, jevn overflate. Hvis mulig, arbeide på bilen uten å heve den av bakken. Ellers står jack bilen opp og støtte den trygt på jack, noe som gjør at sendingen er fortsatt nivå.
2

Sett en oljepanne under overføring. Fjern påfyllingspluggen og sett den til side. Ta ut bunnpluggen. La oljen renne grundig. Rengjør pluggen med en fille og setter den inn i saken. Flytt renne pannen ut av veien.
3

Sett sugerøret av en manuell oljepumpe i en beholder med ny girolje. Sett utstrømning fra pumpen røret i transmisjonen påfyllingshullet. Bruk manuell pumpe for å fylle overføring saken.
4

Stopp pumping når oljen begynner å piple fra påfyllingshullet. De fleste versjoner av NP4500 vil holde nesten en gallon. Rengjør påfyllingspluggen og setter den inn i overføringen saken. Tørk opp eventuelt oljesøl med en fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133267.html

Previous:
Next:

oljeskift