Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Oil i en 1998 Honda Shadow 750

En 1998 Honda Shadow 750 er en cruising motorsykkel utstyrt med en V-Twin motor. Du kjører denne sykkelen med føttene fremover og armene strukket ut på de brede styret. Det er viktig å holde Honda Shadow i orden med regelmessige optimaliseringer og vedlikehold, inkludert riktige oljeskift. Dette oljeskift prosess følger typisk olje-endring protokollen og bør gjøres på en jevnlig basis. Du trenger
motor olje (SAE 5W 30 eller 10W 30), 3 liter
Oil filter (K ​​& N oljefilter KN-303 eller KN-303C)
Wrench
oljeavtappingsbeholder
Skive pakning for bunnpanne bolt
Kitty kullet, hvis det er nødvendig for søl
Vis flere instruksjoner
en

Kjør motoren i noen minutter for å varme oljen litt. Slå av motoren. Dette gjør at oljen renner lettere, og det hjelper sirkulere noen sediment som kan ha lagt seg på bunnen av bunnpannen.
2

Hold Honda Shadow oppreist på siden stå. Ta av oljepåfyllingslokket å gi bedre olje drenering. Finn tappepluggen, som er på venstre side av bunnpannen bak venstre rammen rail. Plasser oljeavtappingsbeholder under denne bunnpluggen.
3

Løsne og fjerne bunnpannen bolt med en skiftenøkkel. La all oljen renne ned i bunnpannen.
4

Tilbake bunnpannen bolten til sin opprinnelige posisjon. Trekk til bolten til den sitter godt, og slå til en kvart omdreining for å sørge for at det er stramt. Vurder å bytte skive pakning på bunnpannen bolt på denne tiden også.
5

Flytt bunnpannen til baksiden av motoren der oljefilteret ligger. Fast grep, løsne og ta av oljefilteret. Snu den opp ned på oljeavtappingsbeholder slik at innholdet renne ut.
6

Fyll det nye oljefilteret med ny olje. Dypp fingeren inn i olje, og legg et tynt lag med olje på olje filter pakning som går rundt toppen av oljefilteret. Dette gir et segl når du skrur filteret.
7

Monter det nye filteret ved å nå fra høyre side av sykkelen. Slå den til den sitter godt, og snu den til en kvart omdreining for å sørge for at det er stramt.
8

Fyll sykkel med olje gjennom oljepåfyllingshullet. Det tar ca 2 1/2 liter. Sjekk peilepinnen for å sørge for at det er på et passende nivå.
9

Sett på oljepåfyllingslokket. Slå av motoren på, og kjøre den i noen minutter. Slå av motoren og kontroller oljenivået på nytt. Fyll olje om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132750.html

Previous:
Next:

oljeskift