Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje i en internasjonal B414 Tractor

Oljeskift på International B414 Tractor krever at du åpner opp oljetanken og fjerne det gamle oljefilteret. Denne prosessen krever flere typer verktøy. Når du har samlet de nødvendige komponentene, kan du sette til å arbeide å utføre dette viktige og regelmessig vedlikehold prosedyre. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
Replacement oljefilter
12mm fastnøkkel
19mm skiftenøkkel
trakt
oljefilter skiftenøkkel eller remskiveverktøy
4 to 5/4 of15w40 motorolje

Vis flere instruksjoner
en

Plasser renne pannen under olje drenering hull på undersiden av din B414 motor blokk. Oljetanken er plassert under venstre side av B414 motor blokk, rett under olje fylle røret.
2

Skru ut bolten som plugger olje drenering hull på bunnen av B414 oljetank med en 19mm fastnøkkel. La oljen renne ned i avløpet pannen.
3

Pop panseret. Finn de åtte boltene som holder på plass på venstre panel, som dekker B414 er motorrommet. Fjern boltene med 12mm fastnøkkel.
4

Fjern oljefilteret med en stropp skiftenøkkel. Spenn stroppen rundt den sylindriske objektet stikker fra din motorblokk, stramme stroppen og vri den med klokken for å løsne og ta ut filteret.
5

Hell den gjenværende oljen fra filteret i avløpet pannen.

6

Smear noen ny motor olje rundt forbinder kantene på det nye oljefilteret å smøre den, og deretter skru det nye filteret tilbake inn i motoren, hånd strammer en kvart omdreining forbi det punktet da det ikke dreies lett.
7

Plugg drenering hull i bunnen av oljetanken med bolten du fjernet tidligere, og skru det fast med 19mm fastnøkkel.
8

Hell omtrent 4 1/2 liter 15W40 olje ut i forsyningsledningen på siden av motorblokken. Bruk en trakt for å unngå søl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133106.html

Previous:
Next:

oljeskift