Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan resirkulere Motor Oil i Anoka, Minnesota

På grunn av farene for mennesker, dyr, luft og vann, er det ulovlig i Minnesota for å kvitte seg med brukt motorolje ved å kaste den i søpla, helle det ned i et avløp eller helle den på bakken. Det betyr ikke at det er vanskelig å kvitte seg med brukt motorolje i Minnesota. Hvis du er i eller nær Anoka County, Minnesota, gir Anoka Fylke Husholdningenes Farlig avfall anlegget en avfallsgjenvinning service og vil resirkulere brukt motorolje for deg. Du trenger
Førerkort Brukte motorolje oppsamlingstank
Vis flere instruksjoner
en

Plasser brukt motorolje i en brukt olje oppsamlingstank. Hvis du ikke har en oppsamlingstank, kan du få en fra nesten hvilken som helst butikk som selger motorolje, fordi Minnesota lov mandater at alle motor olje detaljister må også selge brukte olje oppsamlingstanker eller må gi opplysninger om hvor du kan få slike oppsamlingstanker.
2

Ta med brukt motorolje til Anoka Fylke Husholdningenes Farlig avfall anlegget. Ligger like ved den 95. Avenue exit av Interstate 35W, er adressen til anlegget: 3230 101st Ave NE, Blaine, 55303 MN. For kart, se Resources nedenfor.
3

Ta med førerkort eller annen gyldig form for identifikasjon som beviser ditt bosted. Den HHW resirkulerer brukt motorolje for alle beboere i Anoka, Carver, Dakota, Hennepin, Ramsey og Washington fylker. Mens tjenesten er gratis, identifikasjon som beviser din residency nødvendig.
4

Når du ankommer Husholdningenes Farlig avfall anlegget, kjøre rundt og på baksiden av bygningen. Vent inni bilen og en tekniker vil komme til å hjelpe deg innen kort tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132937.html

Previous:
Next:

oljeskift