Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan sjekker jeg manuell girkasse Olje på en 95 Volkswagen Jetta?

The manuell girkasse i en 1995 Volkswagen Jetta bruker en annen metode for å sjekke girolje enn en bil med automatgir. Det automatiske kjøretøy har et måleinstrument målestaven som gir mer av en nøyaktig måling av hvor mye olje overføring er nødvendig. Den manuelle modellen har ingen peilepinnen, og en mindre vitenskapelig metode avgjør om overføringen er full av væske. Etter å ha fjernet påfyllingspluggen, hvis du kan ta fingeren i hullet og føle væske, er det tilstrekkelig fylt. Hvis ikke, må du legge til flere. Du trenger
Bil jack
Jack står
Fyll tube
Manuell girolje
Goggles
Vis flere instruksjoner
en

Jack bilen opp, og sette den på plass med bukker.
2

Slide under Jetta, noe som gjør at du har briller riktig montert. Lokaliser fyllepluggen fører til overføring under kjøretøyet. Påfyllingspluggen ligger under bilen på førersiden i nærheten av samme sted du skifte gir. Du vil se en plate som kan skrues for å få tilgang til girolje.
3

Skru påfyllingspluggen. Sjekk for væske.
4

Tilsett mer væske hvis sjekken indikerer at du trenger mer. Åpne en flaske væske og feste et fyllerør til toppen av flasken. Koble den andre enden av røret for å fylle hullet.
5

Tilt flasken slik at væske kan strømme inn i sendingen, klemme det forsiktig.
6

Sjekk væsker og legge mer girolje inntil tilstrekkelig nivå er nådd. Når du er ferdig, skru påfyllingspluggen tilbake på plass, og senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132878.html

Previous:
Next:

oljeskift