Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Elantra Olje Grade Spesifikasjoner

The Hyundai Elantra er en subcompact sedan som har fått høye karakterer gjennom årene for sin godt designet interiør, sine mange ytelse og sikkerhet funksjoner og økonomisk motor. For å fortsette å kjøre på det høyeste nivået av ytelse og forbli drivstoffeffektive, må Elantra riktig vedlikehold, herunder riktig olje. All Weather

2010 Hyundai Elantra instruksjonsboken anbefaler bruk av 5W-20 motorolje for optimal drivstofføkonomi i et bredt spekter av temperaturforhold, fra ca -15 grader Fahrenheit hele veien til 120 grader Fahrenheit. Imidlertid er denne karakteren av olje ikke tilgjengelig i enkelte land, og 5W-30 anbefales i stedet.
Ekstreme temperaturer

Biler blir kjørt i ekstremt kalde temperaturer kan kreve oljer med lavt "vinter vekt" viskositet. Omvendt, biler som blir drevet under ekstremt varme somre eller i klima som er varmt året rundt, som for eksempel deler av det sørlige og sørvestlige USA, kan kreve motorolje med høyere viskositet. I tilfelle av Hyundai Elantra, er 10W-30 anbefales for best mulig ytelse i varme værforhold.
Konvensjonell vs Syntetisk

Konvensjonell motor olje er laget fra raffinering av råolje. Syntetisk olje, mens laget av naturlige ingredienser, er vitenskapelig konstruert slik at molekylene er større og er kombinert på forskjellige måter. Mens noen bileiere foretrekker syntetisk olje for sin litt bedre evne til å tåle ekstreme temperaturer, anbefaler Hyundai bruker konvensjonell olje i Elantra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133107.html

Previous:
Next:

oljeskift