Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hva er fordelene og ulempene ved konvensjonell olje?

Konvensjonell olje, også kjent som mineralolje, fungerer som en automotive smøremiddel produsert fra fossile brensler. Slike ressurser fungere godt for forbrenning-type motorer, men de har en begrenset tilgjengelighet og ofte kan ikke gjenbrukes. Siden begynnelsen av det 20. århundre, har konvensjonell olje vært lett tilgjengelig. Men i moderne tid, er samfunnets fokus på knapphet på disse ressursene i fremtiden, noe som vil tvinge en avhengighet av forbrenning kjøretøy som skal revurderes. Basic Fordeler

Konvensjonell olje gir pålitelig ytelse som et smøremiddel, og når raffinert, gir verdifulle bensin produkter også. Dette fossilt brensel (et mineral utviklet seg fra komprimert organisk materiale begravet i århundrer bane) gir en kraftig energi ressurs når varmen blir brukt. Som et resultat, gir konvensjonell olje en overkommelig drivstoff for å produsere varme, forbrenning og matlaging evne.
Lett å finne i dag

Oil er ganske lett å produsere. Når et oljefelt er funnet, gruvedrift bare trenger å bore ned å tappe inn i den naturlige oljereservoaret under. Deretter, med det naturlige trykket oljen er under på grunn av jordens vekt, flyter den lettere ut av det borede unnslippe. Når kontrolleres, kan oljen pumpes og pakket inn i millioner fat for transport i årevis. Bor punkter finnes over hele verden i USA, Midtøsten, Brasil og Asia.
Avhengighet

Fordi konvensjonell olje har blitt en så integrert ressurs for transport og industriell produksjon, representerer mangel på det et alvorlig problem for et samfunn og et land. USA i dag er svært avhengig av utenlandsk olje, slik at det fungerer å beskytte slike interesser å opprettholde flyten i det amerikanske
Environmental Damage

olje ikke kan brytes ned til en nivå som råtner bare bort og forsvinner som organisk avfall. Selv når det er brukt opp, representerer det fremdeles en giftig væske eller slam. I noen tilfeller kan oljen gjenvinnes med filtrering for å brukes på nytt. Men i mange situasjoner, for eksempel prosesser er kostbart og vanskelig. Dersom det kastes på feil måte, kan olje forgifte bakken og vann under bakken. Til slutt, må sterkt forurensede områder bli profesjonelt rengjort ved høy regning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133327.html

Previous:
Next:

oljeskift