Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Bentley GT Oil

Bentley GT er markedsført som en smart og stilig sportsbil. Alt raffinementet og stil på en Bentley GT kommer med en heftig prislapp. Selv om du utfører dine egne vedlikeholdsrutiner på en Bentley GT absolutt ikke vil oppveie kostnaden av bilen selv, hjelper hver lille bit av penger spart. En slik pengebesparende vedlikehold prosedyren er standard oljeskift. Oljeskift på Bentley GT er en enkel prosess som krever grunnleggende verktøy og utstyr. Du trenger:
3/8 tommer pipenøkkel
Olje filter eller remskiveverktøy
Oil drenering pan
trakt
Replacement oljefilter
Replacement olje
Jack
Jack stå
Hjulkile
Vis flere instruksjoner
Tømming av olje og Fjerne Filter
en

Drive din Bentley GT rundt med varmeapparatet fot vifter kjører. Når føttene er varme, tilbake til det flate området der du skal utføre oljeskift. Kjøring til Bentleys motoren er varm vil la oljen å tynne ut, noe som gjør det lettere å tømme systemet.
2

Blokker dine Bentley er tilbake dekk med blokker av tre, jack sin front end opp med dekk jack og støtte den med bukker. GT har ikke mye bakkeklaring, så det er nesten umulig å få tilgang til oljepluggen uten å løfte fronten og støtter den med bukker.
3

Finn din GT oljetank og pluggen i bunnen av denne tanken. Tanken er identifiserbar ved å lokalisere pluggen, som er den laveste mekaniske komponent på bunnen av GT. Det er en stor mutter som stikker ut av bunnen av et basseng.
4

Position en olje drenering pan rett under oljetanken plug. De fleste bunnpannne er utstyrt med en bred, flat trakt på den ene siden er utformet for å fange oljen og hindre sprut. Sørg for at olje drenering pan kan holde maksimal kapasitet (ca syv liter).
5

Løsne oljepluggen mutteren med en fastnøkkel og skru den helt. Oljen vil begynne å renne umiddelbart, slik at arbeidet raskt.
6

Pop panseret og trekk ut peilepinnen, som ligger ved siden av oljelokket (som er klart identifiserbar av olje kan og olje dråpe logo på toppen sin). Fjerne peilepinnen gjør at luften kan strømme inn i oljetanken, hjelpe på hastigheten på drenering.
7

La oljen renne helt fra tanken på Bentley GT.
8

Skift olje pluggen for hånd. Dette er ikke den endelige erstatning, men bare en forholdsregel for å hindre at olje drypper fra tanken når du flytter oljen drenering pan.
9

Flytt olje drenering pan rett under oljefilteret (plassert bak oljetanken).
10

Spenn stroppen slutten av en olje filter eller remskiveverktøy rundt oljefilteret og vri nøkkelen mot klokken for å løsne og ta ut filteret. Olje vil utøse av tilkoblingspunktet og filteret.
Skifte olje og oljefiltre
11

Gni litt ny motor olje rundt kanten av det nye oljefilteret . Dette vil samtidig unngå at filteret brenner seg sitt tilknytningspunkt og bistand i fremtiden fjerning av filter.
12

Skru det nye oljefilteret på plass, snu den til en kvart omdreining forbi det punktet når det stopper snu jevnt.
13

Stram oljepluggen med en pipenøkkel.
14

Fjern oljelokket og plassere en ren trakt i hullet igjen etter fjerning av hetten. Trakten bør enten være nye eller samme trakt du brukte for å endre motorolje av Bentley GT tidligere.
15

Hell litt mindre enn sju liter olje tilbake i motorens oljetank. Gjenværende olje sitter alltid inne i tanken, selv etter at du har tømt det før oljen slutter å dryppe fra hullet og filter hullet.
16

La Bentley GT sitte i fem til ti minutter. Dette vil gi ny motorolje å bosette seg i tanken og filteret.
17

Kontroller oljenivået i tanken din med peilepinnen. Legg til eller tappe olje til tanken er riktig fylt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133130.html

Previous:
Next:

oljeskift