Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Reset Endre Oil i en 2002 Tahoe

Chevrolet Selskapet produserer biler, lastebiler og SUVer som er eid av tusenvis av mennesker over hele USA. Selv om disse bilene er flinke til å komme deg til og fra hvor du skal gå, akkurat som alle andre kjøretøy, vil de til slutt må skifte olje for å hindre skade på motoren. Hvis du har en 2002 Tahoe, vil få et oljeskift ikke alltid slå av "Change Oil" lys som vises på dashbordet. Heldigvis, kan du enkelt tilbakestille det lyset selv. Instruksjoner
en

Åpne døren og komme på innsiden av 2002 Tahoe. Lukk døren, og sett nøkkelen i tenningslåsen for å begynne å tilbakestille endringen olje lys. Dette bør bare gjøres etter at oljen har blitt endret, eller hvis du har tenkt å gjøre det snart.
2

Vri nøkkelen til "Run"-stilling. Ikke vri om nøkkelen forbi denne posisjonen som du ikke ønsker å slå av motoren på. Du kan ikke tilbakestille endringen olje lys mens bilen kjører.
3

Trykk gasspedalen helt til gulvet og slipper den. La det komme helt opp før du trykker den ned til gulvet igjen. Gjør dette tre ganger i rask rekkefølge. Du har bare fem sekunder å fullføre tre presser etter å gjøre den første.
4

Vent til endring olje lys tilbakestilles. Det blinker i fem sekunder indikerer at det blir nullstilt så vil det slå seg av. Dersom det ikke blinker fem ganger eller slå av, gjenta prosessen for å nullstille lyset. Ut av bilen eller kjøre den som vanlig når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133129.html

Previous:
Next:

oljeskift