Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje filter på en 2010 Toyota Camry

I motsetning til de fleste biler som bruker en enkel alt-i-ett oljefilter, bruker 2010 Toyota Camry en mer komplisert olje patron system. Den filterhuset må fjernes og åpnes opp for å endre selve indre filteret. Uansett kan ikke oljefilteret fremdeles lett endres hjemme uten hjelp av en mekaniker eller bensinstasjon. Både det indre filteret og de O-ringer skal skiftes ut med hver oljeskift. Du trenger
Stikknøkkel
Jack
Jack står
Tom olje container
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp fronten på camry ved å plassere et gulv donkraften under midten av den fremre tverrdel. Sted jack står på hver ende av korset medlem og senke bilen på dem.
2

Position en tom beholder under bunnpannen å fange brukt motorolje, og fjern oljepluggen. La oljen renne helt, og sett proppen, slik at den er tilstrekkelig stram.
3

Plasser en pipenøkkel over oljefilterhuset og fjerne bolten som holder den på plass. Skru selve filterhuset og trekk den ut av motoren. Trekk av begge gummipakninger. Trykk på de nye pakningene (følger med utskifting filter) på huset. Fjern det gamle filteret fra huset og skyv i erstatning. Skru filterhuset tilbake inn i motoren og erstatte bolten som tidligere ble fjernet.
4

Fjern oljepåfyllingslokket på toppen av motoren og fylle motoren med 5 qts. av 5W-20 motorolje. Jekk opp Camry nok til å gli ut bukker, deretter forsiktig senke Camry til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133128.html

Previous:
Next:

oljeskift