Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Suzuki 250 utenbordsmotorer Endre Instruksjoner

Å ha en båt er et stort ansvar. Ikke bare du trenger for å holde skroget fritt for korrosjon, må du holde opp vedlikehold på motoren også. Oljeskift er en av de tingene du kan gjøre for å holde motoren går jevnt. Oljeskift på påhengsmotoren er mye det samme som å bytte olje i bilen. Bare sørg for å holde en bøtte under motoren for å samle opp brukt olje. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Oil filter skiftenøkkel
Nytt olje filter
to gallons olje
Drain plug vaskemaskin
5-gallon bøtte
Show More Instruksjoner
en

Vipp motoren ned og sette en bøtte på plass for å fange oljen som det kommer ut av motoren. Løft opp peilepinnen å la luften slik at oljen kan komme ut jevnt.
2

Fjern tappepluggen med en umbraconøkkel. Flytt bøtte rundt etter behov for å fange oljen. Flyten vil endres etter hvert som det avløp. Vent ca 5 til 10 minutter for oljen renne ut.
3

Fjern motordekslet og bruke olje filter skiftenøkkel til å ta av oljefilteret. Sørg for at bøtta er under der du arbeider, slik at oljen som faller vil bli fanget. Kast det gamle filteret.
4

Skift ut den gamle bunnpluggen vaskemaskin og sette pluggen tilbake igjen Skru tappepluggen.
5

Fyll det nye filteret med olje og gni en liten mengde olje på pakningen. Stram det nye filteret. Drei filteret til pakningen berører motor, og slå trekvart omdreining.
6

Fyll motor med resten av oljen gjennom gul olje lokket på toppen av motoren. Motoren tar litt mindre enn 2 liter olje, så begynne å måle olje med peilestaven etter den første gallon. Fyll bare til oljen når "Full" på peilepinnen.
7

Kontroller oljenivået en gang til og erstatte motordekslet. Brukt olje til et utpekt anlegg for riktig avhending.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132834.html

Previous:
Next:

oljeskift