Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Olje Gjenvinning i California

California, som har en kultur som er i stor grad sentrert rundt biler, opprinnelig begynte sin olje resirkulering program for mange år siden i en del for å håndtere problemet med brukt motorolje dumpes i områder der det kan skade statens økosystem. Statens olje resirkulering innsats ledes av California Department of Resources and Recycling, vanligvis kjent som CalRecycle. State resirkuleringsprogram

Under statewide resirkuleringsprogram i California, kan folk som slår i brukt motorolje motta en rabatt på 40 cent for hver gallon av olje de gir. Hensikten bak programmet er å beholde så mye forurenset olje som mulig fra å bli ulovlig dumpet ned storm avløp og i andre områder der det kan fungere sin vei inn i grunnvann og overflatevann.
Collection Centers

p Som en del av sitt resirkuleringsprogram, har California sertifisert over 2700 bedrifter i hele staten for å opptre som brukte olje samling sentre. De fleste sykehus vil ta opptil fem liter olje på en gang. Hvis du søker etter en sertifisert brukt olje gjenvinningsanlegg, kan du finne ved å gå til California Department of Resources og resirkulering webside og kommer til din by eller postnummer i søkefeltet på den brukte oljen Recycling Program samling sentrum søkeside. |
Forurenset olje

Lokale resirkulering sentre aksepterer ikke brukt olje som er blitt forurenset med frostvæske, vann, bensin eller andre væsker. Hvis du ønsker å snu forurenset olje for resirkulering, ta kontakt med en leder på en lokal olje samling sentrum og spør hvor oljen kan bli kuttet av. Hvis det er ingen samling senter i ditt område å ringe, kan du ta kontakt med fylkets offentlige arbeider avdeling eller annet organ som håndterer avfall. En fullstendig liste over byråer i hvert fylke er tilgjengelig på CalRecycle nettsiden.
Olje Gjenvinning Enhancement Act

California Oil Recycling Enhancement Act krever olje produsenter å betale state 26 cent for hver gallon av smøreolje som de selger i California til slutten av 2013. I 2014, reduseres avgiften til 24 cent per gallon. Inntekter fra loven er hva staten bruker til å gi støtte for brukt olje samling sentre og kildesortering i husholdningene samling programmer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133334.html

Previous:
Next:

oljeskift