Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan legge til ATF til en VW Jetta

Kontroll av væskenivåer er et viktig skritt i å sørge for din VW Jetta kjører effektivt og at vitale mekaniske deler yte sitt beste. Hvis du noen gang prøvd å sjekke den automatiske (ATF) selv, oppdaget du at det er vanskelig å gjøre fordi Jetta ikke har en girolje peilepinnen. Jetta har det som kalles et lukket system, og det fører mange til å bringe sine Jettas til forhandleren for dyre tune-ups. Sjekk overføring væske deg selv og lagre dine hardt opptjente penger. Du trenger
Hydraulisk jekk
fire bukker
bunnpanne
trakt
2 ft plastrør (1/4-tommers diameter)
Wrench

Vis mer Instruksjoner
en

Drive Jetta i ca fem minutter å varme opp overføring væske. Parker bilen i din arbeidsplass og la motoren i gang.
2

Plasser hydraulisk jekk under bilen rammen ved rattet. Hev Jetta opp høyt nok til å plassere en jack stå under rammen. Gjør det samme på hvert hjul slik at bilen er i vater og trygt hviler på alle fire bukker. Sjekk for å være sikker på at Jetta er støttet sikkert.
3

krype under Jetta og finn overføring. Se for tjenesten plugg på den nedre passasjerens side av transmisjonen. Plasser en olje fat under tjeneste pluggen og løsne pluggen med en skiftenøkkel.
4

Watch for å se om en liten mengde ATF kommer ut av tjenesten hullet. Hvis den gjør det, er det ATF nivået greit. Hvis ingen væske kommer ut, må du legge litt væske.
5

Finn påfyllingspluggen på forsiden av sendingen. Fjern påfyllingspluggen med en skiftenøkkel og legg enden av plastrør inn i påfyllingshullet. Sett trakten i andre enden av plastrør, slik at du kan helle væsken inn i trakten. Tilsett langsomt ATF til den begynner å sive ut av tjenesten pluggen. Når den gjør det, stramme tjenesten kontakten og påfyllingspluggen med en skiftenøkkel.
6

Sett kontakten på bilen rammen i nærheten hver jekkfoten å fjerne knekt en av gangen. Senk bilen fra jack stands og slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133148.html

Previous:
Next:

oljeskift