Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Sammenlign Motor Oils

Motorolje er viktig å holde en vanlig temperatur og redusere slitasje i en motor . Når man sammenligner oljer diskusjonen koker ned til én stor forskjell : syntetisk eller vanlig . Forskjellen

Både syntetisk og vanlig olje er derivater av råolje . Forskjellen er i produksjon og raffinering. Syntetiske oljer er mer raffinert og har flere tilsetningsstoffer som hjelpemiddel i høyere temperatur motstand, lengre levetid , lavere viskositet og færre miljøgifter . Naturligvis koste syntetiske oljer mer .
Bilder Key Concepts

Viskositet er et viktig begrep . Dette refererer til en flytende motstand mot bevegelse . Lønnesirup ville ha en høyere viskositet enn vann . I bilmotorer lav viskositet betyr mindre motstand , mindre slitasje , lavere temperatur og økt hestekrefter . Både vanlige og syntetiske oljer kommer i varierende viskositet .
Verdict

Det viktigste er å bruke den oljetypen som er angitt i bilens manual og for å endre den regelmessig. En motor som har hatt sin olje opprettholdes vil vare mye lenger enn en som ikke har. Valget for syntetisk er personlig . Hvis du er en person som er tung på gassen og glemsom når det kommer til vedlikehold , så syntetisk kan være ditt valg .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132850.html

Previous:
Next:

oljeskift