Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Motorcraft Olje Specs

Fords Motorcraft motor oljer er produsert i full syntetisk, syntetisk /mineral oljen blander og rent mineral olje-baserte typer. Motorcraft produserer disse oljene for både diesel-og bensindrevne motorer. I tillegg brukes disse oljer vurdert for et bredt utvalg av driftstemperaturen og kjøretøy kjørelengde nivåer. Det bør bemerkes at alle oljer som skal brukes i dieselmotorer ikke er anbefalt for bruk i bensindrevne motorer. Diesel Full Synthetic Motor Oil

motorcraft SAE 0W-30 Super All Season Synthetic Motor Oil er en diesel-bare motorolje utviklet for å fungere godt både i nyere lavutslipps dieselmotorer samt eldre "high svovel "dieselmotorer. Sin super-lav viskositet gjør det til et utmerket valg for dieselmotorer opererer i ekstrem kulde. Motorcraft SAE 5W-40 Full Syntetisk Diesel Motor Oil laget av syntetiske baseoljer. Den er spesielt designet for bruk i dieselmotorer som krever ultra-lav svovel diesel.
Diesel Motor Oil

motorcraft SAE 10W-30 Super Duty Motor Oil er produsert fra hydrobearbeidet basen mineraloljer. Det anbefales for både lys-og heavy-duty applikasjoner, spesielt i biler med Ford Power Stroke motorer. Motorcraft SAE 15W-40 Super Duty Motor Oil behandlet fra hydrobearbeidet basen mineraloljer. Denne olje er spesielt egnet for bruk ved lastebiler, busser, anleggsmaskiner. Motorcraft SAE 30 Super Duty Motor Oil er produsert av høy kvalitet basen mineraloljer og er spesielt godt egnet for dieselmotorer bygget før 1995. Bruk i temperaturer under 10 grader Fahrenheit.
Gas Engine Full Synthetic Motor Oil

motorcraft SAE 5W-20 Full Synthetic Motor Oil er produsert av høy kvalitet syntetisk base olje og er svært godt egnet for personbil bruk. Denne oljen gir utmerket beskyttelse i temperaturer fra lav til høy. Motorcraft SAE 5W-30 Full Synthetic Motor Oil er produsert av førsteklasses kvalitet syntetiske oljer. Den er egnet for anvendelse i personbiler som opererer i et bredt temperaturområde. Motorcraft SAE 5W-50 Full Synthetic Motor Oil er produsert av syntetiske baseoljer. Den er designet for bruk i Ford GT og Shelby GT500.
Gas Engine Synthetic Blend Motor Oil

motorcraft SAE 10W-30 Premium Synthetic Blend Motor Oil er en blanding av syntetiske og hydrobearbeidet mineralske baseoljer. Det anbefales for bruk i Ford Motor Co biler, lette lastebiler og SUVer. Motorcraft SAE 5W-20 High Mileage Synthetic Blend Motor Oil er laget av premium kvalitet syntetiske og hydrobearbeidet basen mineraloljer. Denne oljen er nyttig over et bredt temperaturområde og er spesielt utviklet for kjøretøy med 75 000 eller flere miles. Motorcraft SAE 5W-20 Premium Synthetic Blend Motor Oil er laget av en blanding av syntetiske og hydrobearbeidet basen mineraloljer. Denne oljen er anbefalt for personbiler som opererer i lave til høye temperaturer og inneholder tilsetningsstoffer som øker slitasje beskyttelse og reduserer drivstofforbruket. Motorcraft SAE 5W-30 High Mileage Synthetic Blend Motor Oil er en annen høy kjørelengde - 75.000 eller mer - motorolje laget av høykvalitets syntetisk og hydrobearbeidet basen mineraloljer. Den er egnet for passasjer kjøretøy bruk i temperaturer fra svært lav til høy. Motorcraft SAE 5W-30 Premium Synthetic Blend Motor Oil er en annen syntetisk mineralolje blanding anbefales for personbiler. Den er egnet for bruk i lave til høye temperaturer.
Gas Engine Motor Oil

motorcraft SAE 10W-40 Premium Motor Oil er formulert av høykvalitets mineralske baseoljer. Det anbefales for personbiler som krever 10W-40 grade olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133275.html

Previous:
Next:

oljeskift