Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Fluid i en 47RE

The 47RE er en type automatgir som kommer ferdig installert i Dodge Ram modell lastebiler som har Cummings dieselmotorer. Den 47RE er en av de større automatiske girkasser som krever en stor mengde av for automatisk transmisjon. Overføring væske må endres med jevne mellomrom slik at væsken ikke vil bryte ned. Etter at væsken bryter sammen, vil den ikke være i stand til å beskytte alle de bevegelige deler, pakninger og O-ringer på innsiden av overføringen. Overføringen pan vil kreve fjerning for å tømme væske ut av overføringen. Du trenger
Drip pan
1/2-inch skralle
1/2-inch stasjonen socket satt
Flat metall skraper
Clean filler
Red høy temperatur silikon
Ny girkasse pan pakning
Momentnøkkel
Long neck trakt
17 qts. Dexron-3 ATF
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen på et flatt underlag og slå av motoren. Sett på parkeringsbremsen. Åpne panseret.
2

Løft panseret og fjern peilepinnen fra peilepinnerøret. Sett peilepinnen på en ren overflate.
3

Slide et drypp panne under kjelen på bunnen av 47RE overføring. Løsne og fjern de fremre skruene fra forsiden av overføringen panne med en skralle, forlengelse og en stikkontakt.
4

Løsne og fjern skruene fra begge sider av overføringen panne med skralle, forlengelse og socket.
5

Løsne og fjerne alle de bakerste skruene fra baksiden av overføringen med unntak av to bolter. Hold overføring pan opp med én hånd. Fullfør løsne og fjerne de siste to bolter fra girkasse pan.
6

Trekk ned på overføring pan for å skille det fra girkasse. Tips pannen slik at overføring væske vil kjøre inn dryppformen. Etter all væsken er ut av pannen, plasserer kjelen på overflaten.
7

Fjern den gamle pakningen fra bunnen av overføring pan. Bruk en metall skrape for å fjerne eventuelle pakning som sitter fast i pannen. Bruk rene filler til å tørke ned pakning overflaten til den er ren.
8

Påfør en tynn streng med rød høy temperatur silikon rundt pakningen overflaten. Trykk på den nye pakningen godt rundt pakningen overflaten. Sørg for at alt av pakningen hullene samsvarer med de pan hull.
9

Løft pannen opp til bunnen av overføringen. Skru to overføringskanaler boltene inn på baksiden av kjelen og inn i fronten av kjelen for å holde kjelen på plass. Stram foran og bak bolter ned til de er tettsittende.
10

Skru alle de resterende overføring pan bolter i pannen til de er alle hånd. Fullfør stramme pan bolter ved hjelp av en vekslende innstramming sekvens. Eksempel: Trekk en bolt på forsiden, deretter stramme en bolt på baksiden av pannen til de fremre og bakre boltene er stramme. Bruk samme vekslende innstramming sekvens for siden boltene. Stram en høyre bolten, og en venstre side bolt til alle siden boltene er stramme.
11

Torque hver overføring pan bolt til 12 til 14 fot-pounds med en momentnøkkel og en stikkontakt. Bruk vekslende innstramming sekvens under momenttrekking prosessen også.
12

Flytt til toppen av motoren. Plasser en lang hals trakt i girkassen peilepinnerør. Hell 17 qts. Dexron-3 ATF inn i trakten. Vent på alle av fluidet kan renne ned i transmisjonen. Fjern trakten og sett peilepinnen.
13

Crank dieselmotoren og la den varmes opp til driftstemperatur. Sjekk væskenivået på peilepinnen. Oljenivået skal være i "sikker sone" på peilepinnen etter 17 qts. Sett peilepinnen tilbake i røret.
14

Inspiser overføring pan for eventuelle lekkasjer mens motoren er i gang. Slå av motoren. Hvis kokekaret lekker, inspisere området og reparere lekkasjen som nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133332.html

Previous:
Next:

oljeskift