Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Indiana Motor Vehicle Forsikring Lover

Delstaten Indiana har en ganske enkel å forstå forsikring kode. Loven sier i utgangspunktet at du må bære bevis på økonomisk ansvar forsikring for å drive en motor kjøretøy på offentlige veier. Din ansvarsforsikring må oppfylle minstekravene fastsatt av staten. Personskade

Staten minimum ansvar dekning for personskade er $ 25 000 /$ 50.000. Under dette minimum, hvis du skulle komme i en ulykke som krevde medisinsk behandling for den personen som du var i en ulykke med, vil forsikringsselskapet betale opp til $ 25 000 for å dekke sine medisinske regninger. Dette personskade grensen har en maksimum på $ 50.000 av dekning, så det betyr at hvis du skadet to personer som krevde hele $ 25000 verdt dekning, ville det ikke være dekning for den tredje personen i bilen hvis hun ble skadet i ulykken, så vel . Denne personen, så vel som de to første, kan saksøke deg for eventuelle andre skader som ikke dekkes av forsikringen din. Dette er selvfølgelig bare minimumskrav. Du står fritt til å kjøpe så mye forsikring som du har råd.
Eiendom Damage

Staten minimum ansvar dekning for skade på eiendom er $ 10.000. Dette betyr at opp til 10.000 euro i erstatning er dekket hvis du skulle skade andres eiendom. Egenskaper som vil bli omfattet av dette inkluderer (men er ikke begrenset til) biler, motorsykler, trailere, hus, gjerder eller offentlig eiendom som tegn eller lekeapparater. I utgangspunktet, noe du treffer er dekket, bør det ikke overstige kr 10.000. Hvis skaden overstiger $ 10.000, er du ansvarlig for å bli saksøkt for resten. Du kan unngå eventuelle søksmål, eller ytterligere ut-av-lomme kostnader ved å kjøpe mer forsikring. Dette er bare minimumskrav, og du er fri til å kjøpe så mye forsikring som du har råd. Hvis du kjøper mer forsikring, vil det dekke mer skade bør du komme i en ulykke.
Ny politikk

På noen nye forsikringer skrevet i staten Indiana, må ansvar politikken inkluderer uforsikrede og underinsured bilist dekning, med mindre du avviser dette skriftlig. Med mindre avvist, grensene her er $ 25 000 per person, eller $ 50 000 per ulykke for personskade. Du vil også motta $ 10.000 av dekning for skade på eiendom, og en ekstra $ 50.000 for underinsured bilist dekning.

Usikrede eller underinsured dekning i utgangspunktet beskytter deg hvis du blir truffet av en person som ikke har forsikring, eller ikke nok forsikring for å dekke dine skader. Hvor hans forsikring stopper, begynner din forsikring. Hvis du er under grensene ovenfor, vil forsikringen dekke eventuelle ekstra skader.
P Som med alt annet, kan du kjøpe mer forsikring hvis du føler at du trenger det. Dette er faktisk et forslag fra staten, og ikke et krav. Det eneste kravet er at du undertegner en erklæring som sier at du avviser denne forsikringen, bør du føler at du ikke trenger det. Hvis du ønsker å kjøpe mer forsikring, og øke mengden at du er beskyttet (samt den månedlige premie) så er du fri til å gjøre det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94245.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring