Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Hva er Car Insurance Ansvar Krav i Ohio?

Delstaten Ohio krever at hver motorvogn gjennomføre obligatorisk statlig minimum ansvarsforsikring. Denne dekningen ikke nødvendigvis beskytte deg, eller bilen din, men det beskytter andre hvis du skulle forårsake en ulykke. Du kan oppgradere din statlig minimum ansvarsforsikring for å beskytte deg, og din bil, men de er ikke nødvendig. Personskade Ansvar $ 12 500 /$ 25 000

Ohio statlige loven krever personskade ansvar minimumskrav av $ 12 500 og $ 25.000. Hva dette betyr for deg er enkel; din forsikring er pålagt å betale opp til $ 12 500 for hver skadet person i bilen. Men de er bare pålagt å betale maksimalt $ 12500 per ulykke, noe som betyr at hvis du har mer enn to personer i bilen, kan den tredje personen eller ikke kan få deres medisinske regninger betalt dersom hver av de to første brukes, eller overskredet deres $ 12,500 grensen.
skade på eiendom ansvar $ 7500

eiendom skade ansvar er ganske grei. Dette er den totale mengden av dekning - her $ 7500 - i tilfelle bør du skade en annens eiendom når du kommer i en ulykke. Denne egenskapen kan være en bil, motorsykkel, trailer, eller noens hjem. Skade på eiendom forsikring dekker omtrent alt av verdi (opp til $ 7500) at den personen du kommer i en ulykke med kan ha tapt.
Selv Forsikring

I staten Ohio, kan du selv forsikre også. Dette betyr, i stedet for å stole på et selskap for å forsikre kjøretøyene dine, kan du forsikre dem selv. Her er et par av alternativene som delstaten Ohio gir bilistene med midler til å selv forsikre.

Det første alternativet er, må du få et sertifikat utstedt av Bureau of Motor Vehicles som sier du har kontanter eller statsobligasjoner i mengden på $ 30.000 på innskudd med vervet som kasserer i delstaten Ohio.

Det andre alternativet gjør at du kan bruke et sertifikat av obligasjonslån, skapt av BMV. Dette tillater dem å stake et krav til $ 30000 verdt av fast eiendom eid av deg og en annen person som eier fast eiendom som er verdt minst $ 60000. Dette er i utgangspunktet som å ha en co-signataren sier at de vil ta på $ 30,000 ansvar, bør du ikke være i stand til å betale. Den andre personen på bindingen betaler bare bør den første standard.

Du kan også få et sertifikat av selv-forsikring utstedt av BMV hvis du har mer enn 25 biler registrert i ditt navn, eller bedriftens navn . Motorkjøretøyer gi sikkerhet for obligasjonen.

Det siste alternativet, er å ha et forsikringsselskap problem du en $ 30000 obligasjon. Forholdene bak bindingen måtte diskuteres med en forsikring profesjonell, og kan endres på en situasjon-for-situasjon basis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94244.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring