Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Michigan Bilforsikring Krav til kollisjon forsikring

Michigan er en no-fault forsikring staten. For å lovlig kjøre motorvogn i delstaten Michigan, må en sjåfør kjøpe og vedlikeholde en auto-forsikring som inneholder minimum beskyttelse for personskader, materielle skader og gjenværende dekning, dvs. dekning som beskytter mennesker fra å bli saksøkt opp til en viss sum penger. Under Michigans no-fault forsikringsrett, er personer som er involvert i en kollisjon dekket selv om de var på feil for ulykken. Personskade Protection dekning

En del av den nødvendige kollisjon forsikring er personskade beskyttelse dekning. Denne delen av en automatisk forsikring dekker medisinske kostnader og tapte inntekter. I Michigan, betaler grunnleggende personskade beskyttelse dekning for alle medisinske kostnader forbundet med ulykken, samt 85 prosent av den inntekten som du ville ha tjent hadde du ikke vært skadet. Michigan loven bare krever policy å betale for tapt inntekt i tre år.
Eiendom Beskyttelse Dekning

I tillegg til personskade beskyttelse, en Michigan auto-forsikring må dekke materielle skader gjort av bilen. Under Michigans no-fault system, vil auto-selskapet betale opp til $ 1 million for skade som bilen gjør på eiendom. Eiendommen beskyttelse dekning, på sitt minimum, ikke dekker skader gjort til en annen persons bil, med mindre bilen var lovlig parkert på tidspunktet for ulykken, og dekker ikke reparasjoner på bilen din. Merk: auto-forsikringsselskapene kan gi ekstra dekning hvis du ønsker å betale for det, for eksempel dekning til å betale for reparasjoner. Imidlertid er ytterligere dekning ikke nødvendig.
Gjenværende Liability Insurance

Den siste komponenten i en Michigan kollisjon forsikring er rester av ansvarsforsikring. Denne dekningen beskytter deg hvis du er saksøkt som følge av en ulykke. Michigan tillater folk å saksøke en sjåfør hvis sjåføren forårsaker død, alvorlig skade eller permanent skjemmende. Din kollisjon forsikring vil dekke opp til $ 20.000 for en person skadet eller drept i en auto-ulykken (eller $ 40 000 hvis mer enn én person ble såret eller drept i ulykken), og du er ansvarlig for noen penger på grunn over dette beløpet. I tillegg dekker den gjenværende ansvarsforsikring opp til $ 10.000 for skader på eiendom hvis ulykken skjedde i en annen stat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94243.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring