Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Hvordan få tilbake en Total Loss Bil

Hvis du har vært i en ulykke, forsikringsselskapet - eller forsikring av den andre bilisten - er kanskje bestemme seg for å skrive din bil ut som et totalt tap. Biler kan "var" av flere grunner: Den er skadet repareres, eller alder og samlet verdi av bilen kan være mindre enn kostnaden for å fikse det. Hvis sistnevnte er tilfelle, så du kan være i stand til å få det utgjorde bilen tilbake. Du trenger
Kelly Blue Book of Datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Be om at du få lov til å holde bilen tidlig i forsikring oppgjøret. Selv om dette ikke er en garanti for at forsikringsselskapet vil videreselge bilen til deg, er prosessen enklere hvis du ber om bilen før den blir sendt til auksjon.
2

Forskning verdien av bilen din hvis det ikke hadde blitt skadet. Slå opp den foreslåtte prisforlangende i Kelly Blue Book (www.kbb.com) og den faktiske prisen på nettsteder edmunds.com og nada.com. Dette vil gi deg en nøyaktig vurdering av beløpet forsikringsselskapet vil tilby som oppgjør for kravet ditt hvis du bestemmer deg for ikke å kjøpe tilbake bilen.
3

Lær staten lover om kjøp tilbake kjøretøyer. Noen stater tillater ikke eieren å kjøpe tilbake bilen fra forsikringsselskapet carrier. Unntak fra denne regelen omfatter biler som har blitt skadet av hagl og de som er eldre enn ni år.
4

Ta kontakt med en advokat. Noen forsikringsselskaper kanskje ikke ønsker å selge ryggen berget bilen hvis prisen av oppgjøret er mindre enn forsikringsselskapet kan forvente å få for bilen på auksjon. En advokat kan undersøke din avtale med forsikringsselskapet og fortelle om du har rett til din berget bil henhold til vilkårene i denne avtalen.
5

Sjekk inn re-kjøpe bilen på auksjon. De fleste forsikringsselskaper auksjoner er ikke åpne for offentlige innkjøpere. Men hvis du kjenner noen med en restverdi lisens, kanskje du kan overtale ham til å hjelpe deg med å kjøpe tilbake bilen. Vær oppmerksom på at når bilen er opp for auksjon, vil det gå til høystbydende, og prisen kan være mer enn forsikringsselskapet betalte du for bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94225.html

Previous:
Next: No

kollisjon Forsikring