Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Slik kommer Low Cost Car Insurance i California Gjennom en statlig finansiert program

Kjøring er viktig i de fleste deler av California. For de som sliter økonomisk med små lønninger , er det viktig å være i stand til å kutte kostnader når det er mulig . The California Low Cost Automobile Insurance Program ( CLCA ) etablert av staten California hjelper familier med lav inntekt spare penger på bil forsikring hvert år. Instruksjoner
en

CLCA er for lavere til middels inntekt innbyggerne i California. Som i 2010 , gir det minimal ansvarsforsikring for så lite som $ 248 per bil per person for et år. Ytterligere dekning er også tilgjengelig for en ekstra kostnad . For å avgjøre om du oppfyller inntekt kvalifikasjoner , gå til California Department of Insurance er CLCA program side for mer informasjon. Finn en lenke i Referanser.
2

å søke, ta kontakt med CLCA hot line på 1-866-602-8861 . De vil gi deg mer informasjon om programmet for å finne ut om du er kvalifisert og veilede deg gjennom registreringsprosessen.
3

En annen måte å melde seg på er gjennom APAC servicesenter. APAC er en non -profit organisasjon som tilbyr tjenester for familier med lav inntekt , herunder bidra med California Low Cost Automobile Insurance Program . Organisasjonen har utarbeidet flere kontorer i Sør- California, der du kan finne hjelp du registrerer deg for CLCA gratis. Besøk deres hjemmeside for mer informasjon .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94223.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring