Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Billigste Cars å forsikre

Få mennesker vurdere kostnadene for å forsikre bilen i deres valg av en ny bil . Denne feilen kan ende opp med å koste kjøperne hundrevis av dollar i premie hvert år . Her er noen av de billigste bilene å forsikre, ifølge data samlet av Highway Loss Data for Institute. Sports Cars

Den billigste sportsbil å forsikre er den Pontiac Solstice . Det oppnådde en fire fem stjerner i National Highway Traffic Safety Administration , gjør den en meget trygg bil.
Sport Utility Vehicle ( SUV )

Den billigste bilen å sørge i tre kategorier (små, mellomstore og luksus SUV ) er overraskende, en Land Rover. Sin preferanse av den eldre profesjonell demografiske gjør denne SUV mindre utsatt for ulykker enn andre SUVer .

Små biler

billigst å forsikre i denne kategorien er populært Honda Civic. Bilen blir veldig høy sikkerhet karakterer og er også rimelig å reparere , lage et tap til forsikringsselskapet lavere enn andre små biler.
Trucks

Dodge Dakota Quad cab lastebil vinner her for sine sikkerhetsvurderinger .
mellomstore biler

BMW 3-serie Wagon er den billigste mellomstore bil. Til tross for prisen , sjåførene har en tendens til å ha lave tap priser .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94222.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring