Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Slik finner du ut Redusert verdi

Redusert verdi er forskjellen mellom prisene et kjøretøy kan bli solgt for før og etter en ulykke. De fleste er ikke så villig til å betale full markedsverdi for en bil som har vært i en ulykke og så forsikringsselskapet vurderende bilen må ta hensyn til post-ulykken redusert verdi. Beregning av redusert verdi er relativt enkel, du kan forvente å betale den reduserte verdien for en bil som har blitt skadet i en ulykke eller å motta prisen på den reduserte verdien hvis bilen har blitt rammet. Instruksjoner
en

Skriv ned merke, modell og år av bilen. Ta denne, sammen med bilder av bilen og en beskrivelse av bilen før den var i ulykken til tre lokale, anerkjente bil selgere.
2

Spør så hvor mye de ville ha solgt bilen for før ulykken. Spør dem hva de forventer de kunne få for bilen etter ulykken. Signere dem har et brev om denne informasjonen.
3

Skriv ned den opprinnelige salgsprisen fra hver bil selger. Legg de tre prisene sammen, deretter dele med tre for å skape en gjennomsnittspris på salg før ulykken.
4

Skriv ned den nye salgsprisen fra hver bil selger. Legg de tre prisene sammen, deretter dele med tre for å skape en gjennomsnittspris på salg for etter ulykken.
5

Trekk gjennomsnittlig salgspris etter ulykken fra den gjennomsnittlige salgsprisen før ulykken.

6

Utkast et brev til forsikringsselskapet å forklare dine metoder og vise den reduserte verdien av kjøretøyet. Du kan be om å bli kompensert for dette ved å enten forsikringsselskap eller forsikringsselskapet til personen som forårsaket ulykken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94238.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring