Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Kollisjon Forsikring Vs. Ingen Kollisjon Forsikring

Kollisjon dekning tilbys som en del av en automatisk forsikring vil beskytte den forsikrede hvis bilen er skadet i en bilulykke. Hvis bilen forsikring har ingen kollisjon dekning, vil forsikringsselskapet ikke dekker kostnadene ved å reparere et kjøretøy skadet i en bilulykke. Den forsikrede sjåføren bør ta mange faktorer i betraktning før de bestemmer om kollisjon dekning bør kjøpes. Kollisjon Dekning
forsikringsselskapet vil dekke kostnadene for reparasjoner for en bil skadet i en bilulykke hvis den forsikrede sjåføren har kollisjon dekning.

Når den forsikrede sjåføren har kollisjon dekning på automatisk forsikring, vil forsikringsselskapet betale for skader på kjøretøyet forårsaket av en kollisjon med et annet kjøretøy eller objekt. Forsikringsselskapet vil betale for reparasjoner på bilen uavhengig av hvem som er på feil for ulykken. Den forsikrede sjåfør vil være ansvarlig for å betale egenandelen og forsikringsselskapet vil dekke resten av utgiftene.
Egenandeler for dekning

En egenandel er beløpet en forsikret sjåfør ville betale ut av lommen for å dekke kostnadene for reparasjoner. Personen ville betale egenandelen til bilverkstedet å fikse bilen og forsikringsselskapet vil betale for resten av reparasjonen. Forsikringsselskaper tilbyr vanligvis egenandeler varierer fra $ 250 til $ 1000. En større egenandel vil redusere den totale kostnaden av forsikringen fordi den forsikrede sjåføren er villig til å ta på seg mer av utgiftene til reparasjoner.
Ingen Kollisjon /omfattende dekning
Omfattende dekning betyr at forsikringsselskapet vil betale for reparasjoner hvis bilen er skadet av fallende gjenstander eller værforhold. p Hvis den forsikrede sjåføren bestemmer seg for ikke å ha kollisjon dekning, vil omfattende dekning også beskytte bilen hvis den er skadet. Omfattende dekning kan benyttes hvis bilen er skadet av brann, hærverk, tyveri, fallende gjenstander, vær og andre diverse hendelser som ikke involverer en kollisjon. Hvis bilen er skadet, er det forsikrede driver ansvarlig for å betale egenandel og forsikringsselskapet vil dekke de resterende kostnadene for reparasjonen.
Faktorer

Når bilen er finansiert eller leaset, krever lienholder vanligvis eieren å kjøpe sammenstøt og omfattende forsikring for å beskytte bilen. Hvis den forsikrede sjåføren har en eldre bil, kan kostnadene ved å reparere den skadede bilen være mer enn hva bilen er verdt. Eieren bør bestemme om å ha sammenstøt og omfattende dekning på en eldre bil er verdt den ekstra kostnaden.
Fordeler ved kollisjon dekning
p Det kan være vanskelig for den forsikrede sjåføren å få penger til reparasjoner hvis den andre sjåføren som er feil og ikke har forsikring. Hvis den andre sjåføren har forsikring, kan motta penger for reparasjonen bli forsinket dersom den andre forsikringsselskap ikke er i stand til å komme i kontakt med sin forsikret driver eller hvis den andre sjåføren tvister som er ansvarlig for ulykken. Kollisjon dekning er praktisk fordi den forsikrede sjåføren kan få bilen fikset med en gang, uavhengig av hva som er feil for ulykken, med minimal ut av lommen regning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94232.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring