Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Hvordan fortelle om en bilen er totalt

Hvis du noen gang har vært involvert i en ulykke, vet du hvilken prosedyre som må følges når du plasserer et forsikringskrav. En av de første tingene som en justering må finne ut er om bilen har blitt summert. Et forsikringsselskap vil ikke betale for reparasjon av en bil som er verdt mindre enn kostnaden for reparasjoner. Du kan fortelle om en bil har vært totalt deg selv ved å merke seg følgende skilt. Du trenger
Kelley Blue Book rapporten
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis bilen ikke kan kjøres til verksted fordi den ikke vil starte, eller fordi deler av bilen er bøyd og blokkerer utsikten for sjåføren, er det en god sjanse for at det er summert.
2

Sjekk for å se om det er noen væsker lekker voldsomt fra bilen. Dette kan være et tegn på en dyr reparasjon som kunne anse bilen totalvrak.
3 p Hvis det er omfattende skader på den generelle rammen på bilen, og bilen er over fem år gammel , er det en god sjanse for at det vil bli vurdert summert. Det kan koste opp til $ 10.000 eller mer for å male og bygge et bilens ramme.
4

Slå opp verdien av bilen på Kelley Blue Book (se direkte link nedenfor). Vurdere om bilen var i gode, gode, eller dårlige tilstanden før ulykken. Husk at Blue Book verdi er bare en retningslinje --- de fleste forsikringsselskaper bruker sine egne private bøker å fastslå verdien.
5

taue bilen til en auto body spesialist for å få et anslag på arbeidet. Du vil ha en full anslag på hva det vil ta å få bilen tilbake til 100%. Hvis prisen på reparasjonen er høyere enn Blue Book verdi, bilen anses summert. Forsikringsselskapet vil gi deg en sjekk for verdien av bilen og ta det bort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94226.html

Previous:
Next: No

kollisjon Forsikring