Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Hvorfor er Teen Car Insurance So High?

Legge til en tenåring driver til din forsikring kan øke din premie med så mye som 200 prosent. Dette er fornuftig, med tanke på at forsikringspremiene er risikobaserte og førere under 24 år utgjør bare 14 prosent av befolkningen, men er ansvarlig for omtrent 30 prosent av alle motorkjøretøy skader kostnader, ifølge Center for Disease Control and Prevention. Forsikre en tenåring driver kan være dyrt, men oppfordrer sikker kjøring vaner kan bidra til å redusere den økonomiske byrden senere som ungdoms gevinster mer kjøreopplevelsen. Opplev

Fordi tenåringer er ny til å være bak rattet, har de ikke har erfaring til å gjenkjenne farer og ta avgjørelser som er vanlig praksis for eldre, mer erfarne sjåfører. Forsikringsselskapene realisere potensialet risiko på grunn av mangel på kjøreopplevelsen og kompensere for risikoen gjennom høyere premie.

Noen stater har uteksaminert lisens programmer for tenåringer. Denne type system tillater tenåringer å motta en begrenset lisens og gradvis øke privilegier som road erfaring timer øker.
Oppvekst

I tillegg til uerfarenhet deres på veien, tenåringer opplever hormonelle endringer som påvirker måten de behandler informasjon og reagere på situasjonene. Tenåringer hjerner ikke er fullt utviklet, noe som gjør dem mer sannsynlig enn voksne til å engasjere seg i impulsive eller hensynsløs atferd. Forsikringsselskapene ofte se dette umodenhet som en risiko.

Noen forsikringsselskaper tilbyr god student rabatter basert på en ungdoms grade point gjennomsnitt, som anses å være en indikasjon på ansvar, akkurat som forsikringsselskapene bruker kreditt score for å måle ansvar hos voksne.
Alkohol

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, hadde 31 prosent av tenåringer drivere drept i bilulykker konsumert alkohol. Selv om virkningen av promillekjøring strekker seg langt utover tenårene, forsikringsselskaper anerkjenne muligheten for at tenåringer er statistisk sannsynlig å bli involvert i en promillekjøring kollisjon.
Safety

Teen drivere, spesielt gutter, er mer sannsynlig enn voksne sjåfører til å overskride fartsgrenser. Tenåringer også er mindre sannsynlig å bruke bilbelte enn andre aldersgrupper, ifølge CDC. Denne mangel på respekt for regler er både usikre og uansvarlig i øynene til forsikringsselskapene.

Tenåringer kan få en pause på forsikring priser fra de fleste selskapene ved å fullføre en kjøreopplæring klasse som gjennomgår sikkerhet, lover og defensiv kjøring teknikker.

Passasjerer

Ifølge Rocky Mountain Insurance Information Association, var 81 prosent av ungdoms kjøretøy ulykke dødsfall i 2008 kjøretøy passasjerer. Tenåringer er ofte stolte av sin nye retten til å kjøre bil og liker å kjøre bil med venner. Dessverre, kan flere tenåringer i et kjøretøy forårsaker forstyrrelser for den uerfarne tenåringer driver. Forsikringsselskapene øke ungdoms styringsrenter på grunn av ansvar kostnader av passasjer skade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94246.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring