Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Hva er en definisjon av Kollisjon Auto politikk dekning?

Finne en automatisk forsikring som passer dine behov kan være skremmende for selv den mest erfarne sjåfør. Men uansett om du velger grunnleggende forpliktelse eller en mer omfattende plan, er det viktig å sørge for at du og bilen din har dekning under de mest effektive forsikring tilgjengelig. Definisjon

Kollisjon Bilforsikring dekningen er akkurat som navnet antyder. Det sikrer kjøretøyet i tilfelle din treffer et annet kjøretøy eller objekt, eller bilen blir truffet av et annet kjøretøy. Det er to typer av kollisjon dekning. Den ene er en politikk som gir kontanter verdien av bilen din. Den andre, mer vanlige kollisjon forsikring, vil betale for å fikse skader forårsaket av en ulykke.
Cost

Kostnaden for kollisjon dekningen varierer fra stat til stat, og også avhenger av forsikringsselskapet, merke og modell av bilen. Den månedlige premie betaling kan bli relativt lav, hvis du velger en høyere egenandel. Egenandelen består av ut-av-lomme kostnader som du må betale før forsikringsselskapet betaler balansen på å fikse bilen.

Hensyn

Hvis bilen er ny eller har vært på veien for mindre enn ti år, er det en god idé å kjøpe en kollisjon politikk. Den totale verdien på bilen din avgjør om denne type forsikring er nødvendig for din bil. Jo større verdien er, jo viktigere er det å beskytte deg selv og bilen med en politikk som inkluderer kollisjon dekning. Også, hvis du leaser bilen din, vil din finansieringsselskap krever at du har denne forsikringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94255.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring