Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Hva er Commercial Bilforsikring?

Kommersiell Bilforsikring refererer til forsikringer som er rettet mot kommersielle bilparken. Disse flåtene kan omfatte lastebiler brukes til bygging eller en flåte av biler som brukes av selgere eller reparasjon ansatte. Teppe Dekning

Commercial bilforsikring kan omfatte teppe dekning, som dekker alle førere av alle kjøretøy i en flåte. Når det gjelder bedrifter som bilforretninger, dekker forsikringen også nonemployee drivere til visse grenser.
Fordeler

nyttekjøretøy forsikring gjør at en bedriftseier å beskytte hans selskapets bunnlinjen fra kostnader knyttet til skade reparasjon og ulykke ansvar.

Hensyn

Noen bedrifter setter høye egenandeler på sine kommersielle auto forsikringer. Selv om dette senker kostnadene av forsikringspremien, vil det øke selskapets eksponering i tilfelle en ulykke.
Special Dekning Identifikasjon

forsikring kortet for en kommersiell Bilforsikring politikk vil indikere at det er en kommersiell politikk, og vil også merke noen spesiell dekning på politikken, slik som uforsikret bilist forsikring.
Warning

Avhengig av forsikringsgiver, kan alle arbeidstakere som driver bli pålagt å møte underwriting retningslinjer for forsikringsselskapet. Som et resultat, kan enkelte ansatte ikke bli dekket av kommersielle Bilforsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94230.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring