Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Hvordan få mest mulig penger fra et forsikringsselskap for et beløp Bil

Hvis du har vært involvert i en bilulykke og kostnaden for å reparere bilen din er nær sin verdi, vil bilen sannsynligvis bli klassifisert som et totaltap. Før du kan begynne å se etter en erstatning kjøretøy, må du først å forhandle frem en totaltap oppgjør med forsikringsselskapet. Med litt forskning og utholdenhet, kan du maksimere din totaltap oppgjør med forsikringsselskapet og komme tilbake på veien. Du trenger
Computer
Internett
Vehicle reparasjon kvitteringer
Vis flere instruksjoner
en

Bekreft at forsikringsselskapet har registrert riktig kjørelengde, opsjoner og tilstand av kjøretøyet. De fleste forsikringsselskaper abonnere på en datastyrt tjeneste som vil sammenligne bilen med nylige salg av samme type biler i ditt område. Programmet gjør justeringer for å ta hensyn til forskjeller i kjørelengde og kjøretøy funksjoner og deretter tilnærmet pre-tap verdien av kjøretøyet. Feil inntasting høyere kjørelengde eller unnlater å legge inn alle kjøretøy alternativer kan føre til at du blir tilbudt mye mindre enn du har krav på.
2

Gi forsikringsselskapet med kvitteringer for noen store reparasjoner på kjøretøyet. Ved fastsettelse av verdien av et totalt tap kjøretøy, vil den datastyrte program anta kjøretøyet har den opprinnelige mekaniske komponenter. Et kjøretøy med nyere mekaniske komponenter blir ansett som mer verdifull.
3

gjennomføre din egen forskning. Se i din lokale rubrikkannonser eller på et nettsted som autotrader nettsted for å sammenligne hva forsikringsselskapet tilbyr til gjeldende salgspris på sammenlignbare biler. Hvis du finner annonser for biler som er selger for mer enn hva som ble tilbudt, sende informasjonen til forsikringsselskapet og be om et revidert tilbud.
4

sende en klage med statens avdeling av forsikring hvis du ikke får tak i en rimelig avtale med forsikringsselskapet. Hver stat har en avdeling av forsikring som er ansvarlig for å regulere påstandene-håndtering praksis av forsikringsselskaper som driver virksomhet i staten. Hvis du mener at forsikringsselskapet er ikke å gjøre en rettferdig totaltap oppgjør, kan du kontakte byrået og be om at det gjennom forsikringsselskapet håndtering av kravet ditt.
5

Påberope avgrensningsbrønnen klausulen av politikken . Hvis du arbeider med ditt eget forsikringsselskap, inneholder politikken trolig en avgrensningsbrønn klausul som gjør at du og forsikringsselskapet til hver ansette en uavhengig takstmann for å fastslå verdien av kjøretøyet. Hvis de to takstmenn ikke blir enige om en verdi, en tredjepart - kalt en oppmann - er valgt for å ta en endelig avgjørelse. Du kan motta refusjon av kostnader du har betalt for takstmann dersom det endelige vurdering beløpet er større enn forsikringsselskapets siste tilbudet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94237.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring