Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Hvor mye Wreck Skade som skal gjøres til en bil før det er totalt ?

Etter alvorlig skade på en bil, kan det bli erklært " var ", eller en "total tap . " Når en bil regnes som summeres, betyr det at kostnadene for reparasjoner , leiebil og tap av verdi overstiger den faktiske kontanter verdien av bilen minus noen skrap verdi. Faktisk pengeverdi

faktiske kontanter verdien av bilen bestemmes ved å finne verdien av bilen ved hjelp av verdien guidebøker , forhandler estimater og comparables . Deretter legger registrering, merverdiavgift og andre utskifting kostnader.
Reparasjonskostnader

Staten lover og forsikringer forskjellig på hvordan reparasjonskostnader er estimert . Noen forsikringsselskaper stole utelukkende på kvalifiserte mekanikere . Andre har et krav adjustor gjøre en visuell inspeksjon for å avgjøre om bilen er et totalt tap før de bestemmer seg for å sende den til en mekaniker . Lover og regler angående deler, arbeid priser og andre faktorer kan i stor grad påvirke reparasjon estimat.
Appraisal punkt og prosedyre
p Hvis du har en avgrensningsbrønn klausul gjennom din forsikring og ikke enig med forsikringsoppgjøret , har du rett til en vurdering prosess . Hvis du arbeider med en annen parts forsikringsselskap du kan ha til å gå gjennom rettssaker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94254.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring