Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Risk Management Auto Safety Checklist

En risiko er noe som kan føre til tap av liv eller tap av eiendom. Forsikringsselskaper og bedrifter stadig ønsker å redusere risikoen, slik at overskuddet ikke går tapt. Som et resultat, har mange forsikringsselskaper og andre organisasjoner gitt råd om hvordan du kan redusere risikoen når du fører et kjøretøy eller utfører vedlikehold på et kjøretøy. Faller

Falls er et problem i nesten alle situasjoner. På forhandlere og mekaniker butikker, må området være klart for rusk slik at ingen faller og lider en skade, ifølge New York State Insurance Fund. Verktøyene skal være i riktig posisjon. Slanger bør ikke være på steder der kunder eller arbeidstakere kan turen. Søl skal alltid ryddet opp umiddelbart.
Uautorisert bruk

I en mekanisk butikk, ikke under noen omstendigheter bør noen uvedkommende bruker utstyret, i henhold til Armstrong and Associates. Denne regelen gjelder spesielt for kunder. Når ingen er til stede i butikken, bør butikken alltid være lukket og låst.
Fatigue

De kjører bør hvile når de føler seg utmattet. Utmatting kan redusere reaksjonstiden og kan føre til ulykker. Drivere bør ikke ta noen av stoffene som kan redusere deres reaksjon tid før du kjører, for eksempel legemidler som kan forårsake døsighet. Drivere bør spesielt ikke drikke mens du kjører.
Cargo

Kjøretøy som transporterer tung last og utstyr skal alltid være utformet for å håndtere slikt utstyr. Når utstyr og last blir flyttet på og ut av bilen, bør en passende antall ansatte brukes, og lasten skal være sikret så godt som mulig, ifølge New York State Insurance Fund.

Cell Phones

Når du kjører en bil, bør driverne ikke bruke mobiltelefoner og andre distraherende enheter. Disse enhetene fungerer som en mental distraksjon og kan øke antall ulykker på veien. Ikke snakker i en telefon mens du kjører kan redusere antall ulykker som oppstår, i henhold til risiko og forsikring Solutions. I tillegg har mange stater har gjort det ulovlig å kjøre mens du snakker i en mobiltelefon.
Nødhjelp

Emergency utstyr som førstehjelpsskrin og kollisjonsputer skal alltid være tilgjengelig og fungerer som den skal, i henhold til Armstrong and Associates. I butikker, bør øye rødme stasjoner og nødlys alltid være tilgjengelig og funksjonelt.
Verktøyvedlikehald

Tools bør alltid inspiseres for å sikre at de fungerer som de skal når du utfører vedlikehold på et kjøretøy. De bør alltid være rene og fettfrie. Eventuelle elektroverktøy som har skadet ledninger skal ha ledningene skiftes straks.
Kjøreopplæring

Nye drivere bør ta en kjøreopplæring kurs. Disse kursene lærer elevene hvordan du trygt operere et kjøretøy og også informere dem om farene ved kjøring. Forsikringsselskapene vil ofte gi en pause på forsikringen hvis den forsikrede sjåføren har tatt en kjøreopplæring kurs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94249.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring