Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Er Gap Forsikring en god idé?

Skulle du få inn i en bil ulykke eller bilen din blir stjålet, beskytter gap forsikringen din bil lån. Forsikringen dekker det beløpet du fortsatt skylder på bilen sammenlignet med hva det var verdt. Med mindre bilen er nedbetalt, gir gap forsikring du stykke oppmerksom på at dersom det uventede skjer du ikke får problemer med regningen. Hvordan Gap Forsikring kan hjelpe
p Hvis du fortsatt skylder en saldo på billån og det var i en krasj eller stjålet, er det en god sjanse forsikringsselskapet ikke vil gi deg nok penger til å lønne seg resten av lånet. Gap forsikring dekker faktisk "gapet" mellom hva bilen din er verdt, og hva du fortsatt skylder, frigjør deg til å kjøpe en ny bil raskere og enklere.

Gap forsikring er en god ide hvis du leaser bilen, fortsatt har fire år å betale ned lånet, kjøpt en ny bil, men hadde ikke den standard 20 prosent å legge ned eller rulles gjeld fra din siste bilen inn i den nye bilen. Noen av disse situasjonene ville forlate deg på grunn resten av din lånesaldo hvis bilen din er tapt for en krasj eller stjålet.

En ekte liv eksempel er hvis du kjøper en bil for $ 15 000, men noen måneder senere er du involvert i en krasj som utgjør din bil. Forsikringsselskapet gir deg bare nok til å dekke sin verdi av $ 10.000, men nå er du på kroken for de resterende $ 5000. Gap forsikring ville betale $ 5000 på lånet ditt slik at du står fritt til å kjøpe eller lease en ny bil.
Slik skaffer Gap Insurance

Du kan kjøpe gap forsikring når du lease eller kjøpe bilen hos forhandleren. Også mange banker og kreditt fagforeninger tilbyr gap forsikring med sine auto lån program så du bør spørre når du får din loan.The kostnaden for gap forsikring kan kjøres fra $ 500 til $ 700 for dekning og ikke alle stater tilbudet gap. Gap forsikring er ikke tilgjengelig i Connecticut, Louisiana, New Hampshire, New York, Virginia, Vermont og Washington (stat). Dekningen gjelder bare for lån opp til 84 måneder.

Gap Forsikring Ulemper

Bare fordi du har vært i en auto vrak eller bilen har blitt stjålet Det betyr ikke at du har en automatisk lønning med gap forsikring. Flere faktorer må være på plass før dette kan skje at noen bileiere ikke realize.If du leier en bil, må du være i samsvar med alle vilkårene i leieavtalen. Også, kan gapet forsikring ikke bli akseptert hvis du ikke har kollisjon eller omfattende auto insurance.Remember å være forsiktig med forsikringsselskaper prøver å selge deg gap forsikring etter at du allerede har kjøpt den hos forhandleren eller et annet sted. Vær klar over hva du signerer, slik at du ikke ender opp med å betale for to policies.Be at du følger alle retningslinjer og instrukser fra forsikringsselskapet hvis du har vært i en bilulykke. Noen selskaper krever at du fortsette å gjøre bilen betalinger selv etter at bilen har blitt summert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94228.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring