Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Georgia Car Insurance Krav

I Georgia, må bileiere og leietakere møtes minimum forsikring krav for å kunne registrere og få bilskilt, eller å fornye, erstatte eller overføre eksisterende bilskilt, ifølge Georgias Motor Vehicle Division. For å validere bevis på forsikring, staten loven mandater som bil forsikringsselskaper elektronisk sender ny forsikring informasjon, samt "avslutninger, tillegg eller sletting av kjøretøyer fra eksisterende politikk," til Georgia Electronic Insurance Compliance System. Ansvar dekning

Automobile eiere og festere i Georgia er "nødvendig for å opprettholde kontinuerlig obligatorisk ansvarsforsikring dekning", ifølge statens Motor Vehicle Division. Ansvar dekning må være minst $ 25000 per person for personskade, $ 50.000 per forekomst og $ 25,000 per forekomst for skade på eiendom.
Insurance Policy kort

Forsikringsselskaper utsteder bil politikk i Georgia er lovpålagt å gi kundene en forsikring informasjonskort for hvert kjøretøy forsikret og kortet må utføres med deg når bilen blir kjørt.
Proof of Insurance

Med mindre et kjøretøy er registrert under internasjonal registrering Plan, er juridisk selvassurandør eller er dekket under en flåte politikk, forsikring informasjonskort, selv om nødvendig, er ikke akseptabelt bevis på forsikring i Georgia. Å møte bevis på forsikring kravet, må Motor Vehicle Department tag og tittel database har en "gyldig forsikring indikator" på bilens posten. Dekningen indikatoren er lagt til databasen ved registrering av et kjøretøy og verifisering av forsikringsdekning. En gyldig perm fra en Georgia selskapet indikerer kjøretøyets identifikasjonsnummer eller en regning for salg ledsaget av et gyldig forsikring erklæring side kan tjene som bevis på forsikring for maksimalt 30 dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94234.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring