Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Hva regnes Full dekning forsikring?

Uttrykket "full dekning" er ofte brukt av Bilforsikring agenter når enkeltpersoner søke om forsikringsdekning. Full dekning faktisk refererer til bæring av visse valgfrie dekning som ikke er pålagt ved lov. Mens du bærer full dekning mange ikke være et rettslig krav, det finnes situasjoner hvor det kan fortsatt må inngå som en del av auto forsikringspolise. Misforståelse

Noen tror kanskje at full dekning betyr dekning i sin helhet for enhver tenkelig hendelse. I Realty, betyr full dekning ganske enkelt at fysisk skade beskyttelse har blitt lagt til obligatoriske dekning, for eksempel ansvar, personskade eller medisinsk. Ansvar dekning er for personskader og materielle skader forårsaket av forsikringstakeren som et resultat av en dekket ulykke. Medisinsk og personskade beskyttelse gir dekning for skader påført av forsikringstakeren og passasjerene i bilen hans.
Typer

De to komponenter til fysisk skade dekning er omfattende og kollisjon. Omfattende dekning strekker til skader på forsikringstakers kjøretøy som ikke er knyttet til ulykker, for eksempel tyveri, hærverk eller glass brekkasje. Kollisjon dekning vil betale for å reparere eller erstatte forsikrede kjøretøyet for skader fra en dekket ulykke.
Egenskaper

fysisk skade dekning er de eneste som krever forsikret til å betale en egenandel før dekningen begynner. Hovedårsaken til egenandelen er å holde rapportering av svært små krav fra kundene til et minimum. Egenandeler vil variere, men forsikringsselskapene sjelden tilby egenandeler i overkant av $ 1000. Hvis bilen er finansiert, kan utlån institusjonen kreve at forsikringstakeren bære full dekning før bilen er nedbetalt.
Fordeler

Inkludering av fysisk skade dekning betyr at forsikringstakeren slipper å betale for store kjøretøy reparasjoner ut av sin egen lomme, noe som kan være en økonomisk umulighet. Hvis bilen blir stjålet, betyr det også at forsikringstakeren slipper å betale for å erstatte bilen i tilfelle det ikke er restituert.
Hensyn

Mens full dekning beskyttelse er svært gunstig i mange tilfeller, er det også situasjoner hvor det ikke er nødvendig. For eksempel, dersom kjøretøyet er betalt av og har minsket i verdi, kan den verdi av kjøretøyet ikke gjøre kostnadene for dekningen verdt prisen. I mange tilfeller kan fysisk skade dekning utgjør omtrent halvparten av den totale forsikringspremien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94239.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring